Openclubkampioenschappen

Van de mini’s is er ook een team van onze vereniging afgevaardigd. Dit team heeft afgelopen 3 januari de eerste plek in de poule weten te behalen en gaat op 7 februari door naar de halve finale. Deze wedstrijden worden dan in Apeldoorn gespeeld. De mini’s worden gecoacht door Laurie en Anouk Heemstra, speelsters uit dames 1.
Veel succes op 7 februari voor Pien, Tess, Joanne, Femke, Carlijn, Renske, Carmen en Milou

Teamindeling

De teamindelingen zijn aan de kinderen bekend gemaakt. Deze is ook op de website te zien via het menu teams > indelingen > Mini’s. Mochten hier op en aanmerkingen over zijn, kan dit met de trainer overlegd worden.
De wedstrijden voor de mini’s staan nog niet online, maar zal niet lang meer duren.
Eind januari zullen de wedstrijden gaan starten houd hier rekening mee.

Coaches

Net zoals andere jaren, nu de teams bekend zijn. Kunnen ouders gaan overleggen wie het coachen van de teams op zich gaat nemen. Hierbij is de visie van de vereniging om niet meer dan één of twee vaste coaches per team te hebben.
Graag horen we binnen twee weken voordat de competitie van start gaat, wie dit op zich gaat nemen per team. Zijn er geen coaches dan mag/kan dit team niet gaan deelnemen aan de competitie.

Ouders kunnen aan de trainer doorgeven wie er gaat coachen per team.

Trainer gezocht voor nivo 1

Per 1 februari zal Tessa stoppen met training geven aan nivo 1. Op dit moment heeft zich nog niemand gemeld om dit op zich te gaan nemen. Mochten we niemand kunnen vinden, wordt er per 1 febr. een lijst gemaakt waar ouders roulerend een taak als trainer hebben.
Belangstellenden kunnen zich melden bij Amke of Maureen, bij voorkeur via cmv@devoko.nl. Mocht je niet alleen training willen/ durven geven maar zou je wel samen met iemand willen doen. Dat is geen probleem meld het dan bij ons en kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn.