De eerste helft van het seizoen zit er weer op. Er zijn dit keer 6 kampioensteams, en ook heel veel teams net niet. Het is geweldig om te zien hoe iedereen gegroeid is en steeds beter het spelletje onder de knie krijgt.

Huldiging Mini kampioensteams

Aankomende  vrijdag met de training zullen we nog een keer de teams huldigen. Voor teams van nivo 1 en 2 zal dat  aan het eind van de training zijn.
Voor de teams uit nivo 3, 4 en 6. Zal dit rond 17.00 zijn.

Als ouders bent u van harte welkom om nog een keer de kampioenen te huldigen.

Trainer voor nivo 1

Zoals iedereen heeft kunnen lezen, op de site of in dinkellandvisie, zijn we op zoek naar een trainer voor nivo 1. Al lange tijd neemt Tessa het over, maar dit zal per begin januari stoppen.

Mochten we niemand kunnen vinden, hebben we zelf het idee om ouders roulerend training te laten geven. Mocht zich hiervoor dan niemand vrijwillig aanmelden dan moet het per toerbeurt verplicht worden gedaan…Helaas zou dat jammer zijn, dat dit dan op deze manier zou moeten.

Dus heb je interesse en lijkt het je leuk om te doen of ken je mensen die dit wel zouden kunnen en willen meld dit dan bij ons: Amke blokhuis, Maureen Gortemaker. Het kan via mail; maureen.gortemaker@concepts.nl

Teamindeling

Begin januari gaan trainers weer naar de teamindeling kijken.

Bij nivo 1 en 2 zullen teams volledig opnieuw worden gemaakt. Dit zal naar waarschijnlijkheid ook voor een deel bij nivo 3 het geval zijn.

Van nivo 4 zullen 10/11 kinderen overgaan naar nivo 5.

Hierdoor wordt de groep bij de training bij nivo 4 een stuk kleiner. Dan kunnen er kinderen vanuit nivo 3 af en toe al mee gaan trainen met nivo 4. Om alvast te wennen aan het nivo 4 spel. Hierover volgt nog bericht.

Vanuit nivo 5 zal er een team al over gaan naar nivo 6.

Van nivo 6 zullen een aantal kinderen al overgaan naar de C-jeugd.

Open Club Kampioenschappen

Op 3 januari zaterdag zal in de Dorper Esch een CMV team nivo 6 meedoen met de Nederlandse open Club kampioenschappen en voor ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo uitkomen. Hiervoor zijn meiden geselecteerd die nog de mini nivo 6 leeftijd hebben, dit zijn: Femke, Carlijn, Renske, Carmen, Pien, Tess, Joanne en Milou.

De wedstrijden zijn de gehele dag in de Dorper Esch. Dus kom kijken en moedig deze meiden aan.

Sporthal/materialenruimte

Bij de wedstrijden in de Dorper Esch, zijn er veel kinderen die gaan spelen in de materialenruimte. Dit is niet de bedoeling en kan ook gevaarlijk zijn. Hou als ouder hierop toezicht. Het is niet de bedoeling dat kinderen zich op houden in de materialenruimte en spullen pakken.

Laten we samen zorgen dat het netjes blijft en help elkaar hierbij..

Fijne feestdagen en super gezond/sportief 2015

Namens de CMV-afdeling

Amke Blokhuis