De vakantie zit er weer op.
Het nieuwe volleybalseizoen zal ook binnenkort weer van start gaan..
Een aantal kinderen hebben ook met de beachtrainingen volop meegedaan.
Maar allereerst nog weer nieuws over/voor de mini’s.

Miniactiviteiten Commissie

Deze commissie komt binnenkort weer bij elkaar om afgelopen jaar te evalueren. Op dit moment zitten er ouders van bijna alle nivo’s. Maar we missen nog ouders van nivo 1. Welke ouder/ouders heeft interesse om mee te doen en te helpen met activiteiten. Je kunt het aangeven bij Maureen of bij jullie trainster Michelle.

Nivo 1

De nieuwe leden bij nivo 1 zijn net voor de zomervakantie van start gegaan. In september zullen zij ook starten met de competitie wedstrijden. Waarbij nadruk ligt op het vangen en gooien en het volleybal leren kennen.

Trainster is Michelle. Michelle start volgende week met een nieuwe opleiding. Het kan zijn dat Michelle niet op tijd kan zijn om vrijdags training te kunnen geven. We proberen dan de trainingstijd te verschuiven naar een ander tijdstip. We hopen hierover zo spoedig mogelijk bericht over te krijgen. Dus hou de mail in de gaten mbt. Verandering van trainingstijdstip. Alvast jullie begrip hiervoor.

Springendal Set Up’65 Toernooi 28 en 29 augustus voor nivo 3, 4, 5 en 6

Nivo 3 en 4 hebben 28 aug vrijdagavond een toernooi bij set up in Ootmarsum. Dit zal ongeveer rond 17.30 beginnen en rond 20.30 eindigen. Hou hier alvast rekening mee.

De training op 28 aug zal dan vervallen voor nivo 3 en 4.

Nivo 5 en 6 zal op zaterdagochtend de wedstrijden spelen bij set up.

De teams zijn voor de vakantie bekend gemaakt. Alle teams doen mee met het set up toernooi. Laat aan de trainers weten of per team het vervoer onderling geregeld is naar Ootmarsum. Daarnaast ook wie er aanwezig zullen zijn om de teams te coachen.

Volgende week zullen we het definitieve speelschema binnen krijgen.

Spelregels

HIER de link naar  de spelregels. Vooral in het begin is het een beetje verwarrend, elk nivo heeft weer zijn eigen regels.

Als bekend is wie er gaat coachen van een team dan kan deze ook af en toe bij de training mee kijken wanneer er oefenwedstrijdjes worden gehouden. De trainer zal aangeven wanneer dit zal zijn.

Coachen

Van elk team wordt verwacht dat er 1 0f 2 ouders zijn die het team gaan coachen. Dit kunnen jullie per team aangeven aan de trainer wie dit gaan doen.

Merken we dat een team niet wordt begeleid door ouders om wat voor reden dan ook, zal dit team terug getrokken worden uit de competitie.

Nieuwe Shirts

Nivo 5 en 6 zullen dit seizoen spelen in nieuwe wedstrijdshirts gesponsord door Pardoes. Deze weken zullen de shirts overhandigd worden aan de teams. De shirts zitten in een bijgeleverde, hou de shirts compleet, zodat we er jaren plezier van kunnen hebben.

Oude shirts, die niet meer passen of te groot of te klein zijn, kunnen worden ingeleverd bij Maureen. Bij de materialen commissie kunnen weer nieuwe shirts worden aangevraagd. Mail naar materialen@devoko.nl

Competitie

We spelen met de mini’s al jaren de wedstrijden in regio Oldenzaal. We zijn nu al een paar jaar druk geweest om het mogelijk te maken dat er teams in andere competitie mee gaan draaien. Zodat de Devokoteams niet continu tegen gaan spelen. We wilden graag dat er enkele teams met regio Tubbergen mee konden doen. Dit is nog steeds niet mogelijk omdat deze regio een andere competitie speelt hanteert. Hopelijk zal dit in de toekomst veranderen.

Daarom hebben we besloten er vanaf nivo 3, 4 ,5 en 6 enkele teams gaan meedraaien met competitie regio Hengelo, Borne, Enschede.

Binnenkort zullen we aangeven welke teams er gaan deelnemen in welke competitie.

Let op: extra training van Johan

Kinderen die de extra training hebben van Johan op de woensdagmiddag starten op 26 aug… Dus niet op 19 aug aanstaande.

Sportschoenen etc

Ook dit jaar zijn er aan het begin van het nieuwe seizoen weer speciale koopavonden voor Ikwilvanmijnautoaf/DeVoKo leden, verzorgd door Erik Golbach van Golbach Sport uit Losser. De koopavonden zijn op woensdag 26, donderdag 27 augustus en woensdag 2 september in sporthal Dorper Esch, van 18.00 tot 21.00. Het team van Golbach Sport staat wederom voor alle DeVoKo leden klaar. Op deze avonden wordt een breed scala aan volleybalartikelen aangeboden door Sport-inn, met interessante aanbiedingen voor Ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo leden! Dus wees er snel bij.

Ook kniebeschermers, sokken etc zijn met korting.

Nog enkele regels mbt training

  • Kom op tijd voor de training.
  • Meld je af voor een training, zodat trainer weet hoeveel er zijn.
  • Haren vast in een staart of uit het gezicht. Zorg dat er dus elastiekjes in de tas zitten….
  • Water in de bidon. Geen andere dranken hierin.
  • Let op goed schoeisel.
  • En kniebeschermers om.

Beachtraining

Volgende week zal de laatste beachtraining zijn van Johan en Damir voor nivo 3 t/m 6. Dit zal waarschijnlijk niet op zaterdag zijn maar op zondag. Hierover later meer.

Teamindeling

HIER de link naar de teamindeling. Er komen nog een paar kinderen van de wachtlijst. Daarnaast gaat Julia Wiefferink in team N4 4 meespelen.

Mochten er verder nog vragen of opmerkingen over zijn horen we deze graag.

Laten we er met zijn allen weer een sportief en leuk seizoen van maken..

Groeten

Amke en Maureen

N-maureen-amke4