Team Stickers

Afgelopen weekend hebben de coaches van de miniteams stickers ontvangen. Daarop staan alle teamleden en bijbehorende Nevobo lidmaatschapnummers.

Deze zijn alleen noodzakelijk bij de uitwedstrijden. De stickers kunnen dan worden afgegeven aan het wedstrijd secretariaat, zodat ze daar op het wedstrijdformulier kunnen worden geplakt.

Team foto’s

Aankomende vrijdag 22 november, zal Danielle van alle teams foto’s gaan maken voor op de website.
Nivo 1 en nivo 2 zullen gezamenlijk op de foto gaan.
Vanaf nivo 3 worden de foto’s per team gemaakt.

Sinterklaasfeest

De voorbereidingen zijn al in volle gang, op 28 nov. Onder trainingstijd worden er leuke spelletjes gedaan en natuurlijk de pieten zullen er aanwezig zijn om alle kinderen van iets lekkers te voorzien.

Dit jaar is het voor het eerst dat dit wordt overgenomen door enkele mensen die zitting hebben genomen in de mini activiteiten commissie. Daarbij hebben ze ook al enkele sponsoren gevonden om dit feest te bekostigen, een mooie opsteker al. Daarover later meer.

De training op 5 dec. Komt te vervallen

Competitie

De competitie is volop begonnen, ontzettend leuk om te zien dat iedereen zo snel vooruitgaat.

Graag zien we van alle teams een keer een wedstrijdverslag. Zodat deze op de site kunnen worden geplaatst. Vooral leuke voorvallen of belevenissen van de kinderen zelf, tijdens de wedstrijden. Door ouders of door de kinderen zelf geschreven, mail het ons toe. Zodat we deze verslagen kunnen bundelen en een totaal verslag hebben van de mini competitie.

Dus meld leuke voorvallen anekdotes etc.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Amke Blokhuis