Aankomende weken gaan de meeste teams weer van start. Mocht je als coachende ouder vragen hebben omtrent spelregels etc, vraag het de trainer. Of vaak is aan het eind van de training wel een oefenpartijtje. Kom dan kijken of vragen.

Shirts

Daarnaast kunnen er ook weer nieuwe ( nivo 1)  of andere shirts worden besteld of oude worden ingeleverd bij Marloes Wolbert, je kunt haar het beste een appje sturen naar 06-14131692.

Ook oude shirts kunnen bij Marloes worden ingeleverd.

Let op

Voor teams die spelen in nivo 3, 4 en 6. zijn de teams hoe ze aangegeven zijn in de teamindeling veranderd door de Nevobo. Zie hiervoor de gewijzigde teamindeling. Dus een team in regio Oldenzaal is niet N3 1, maar N3 3. Zie HIER de indeling, de wedstrijden zijn ook te vinden op de Nevobosite.

Voor de teams uit nivo 3 spelend in regio Enschede, gelden er andere spelregels: Namelijk; ze spelen één wedstrijd per keer tegen dezelfde tegenstander. Maar dan spelen ze vier setjes van 10 min. en van elke gewonnen set, kun je twee punten behalen. Vandaar dat er maar 1 wedstrijd vermeld staat op de Nevobosite.