Het nieuwe mini seizoen is weer begonnen, vorige week zijn de nieuwe mini’s van nivo 1 van start gegaan. Eerst met 14 kinderen, maar na het weekend waren er al 20. Dus de groep is weer geheel gevuld. De volgende kinderen die zich aanmelden voor nivo 1, komen in eerste instantie op de wachtlijst. Waarschijnlijk wordt dan later de groep verder aangevuld.
Bij nivo 2 kunnen zich nog een aantal kinderen opgeven, deze groep zit nog niet vol. Dit betreffen kinderen van de leeftijd 1 oktober 2008 t/m 1 oktober 2009. Dit zijn ongeveer kinderen uit groep 3. Die kunnen zich aanmelden bij leden@devoko.nl of meekijken bij een training kan ook.

Beachtrainingen voor de mini’s

Vanaf 3 juni zullen de trainingen buiten in het zand worden voortgezet. De trainingen zullen dan 45 min zijn. Let op als het weer te warm of te koud is, zal de training binnen plaatsvinden. Neem daarom alsnog de kniebeschermers en sportschoenen mee.

Hieronder het nieuwe trainingsschema vanaf 3 juni.
Nivo 1 Michelle Brilhuis             14.45-15.30 uur
Nivo 2 Leo Blokhuis                    15.30-16.15 uur
Nivo 3 Maureen Gortemaker    16.15-17.00 uur
Nivo 4 Maureen Gortemaker    17.00-17.45 uur
Nivo 5 en 6 Kitty Froeling en Linda Horsthuis 17.45-18.30 groep 1, 18.30-19.15 groep 2.
De groep van Kitty en Linda wordt opgesplitst, de trainers zullen aangeven in welke groep de kinderen zullen gaan trainen. Omdat de groep te groot is om tegelijkertijd te trainen.

Beachtoernooi

Vorig jaar was het helaas afgelast vanwege de hitte, hopelijk gaat het dit jaar wel weer van start. Op 2 juli vind het beachtoernooi plaats tijdens het zomerfestival. Dit is voor alle mini’s. Hou deze zaterdagochtend alvast vrij in de agenda. Verder informatie volgt nog.

Techniektrainingen

25 mei starten de nieuwe techniektrainingen bij Johan
nivo 3 en 4 van 14.45-16.00 uur
nivo 5 en 6 van 16.00-17.15 uur
let op oude nivo 4 is nu nivo 5, zij starten om 16.00 met de training.

1 juni is de laatste techniektraining van deze groepen. Zij zullen dan na de zomervakantie weer starten. Let op, voor de extra techniektrainingen worden extra kosten in rekening gebracht.

De vereniging is op zoek naar nieuwe trainers en vrijwilligers voor eventueel andere taken

Kitty zal tot en met de zomervakantie training blijven geven aan mini’s nivo 5/6, daarna gaat ze andere activiteiten binnen de vereniging doen. Dus we zijn dringend op zoek naar een trainer/ster voor deze talentvolle meiden.
Het kan eventueel ook dat dit een vaste groep trainers wordt of anders.. Heb je hier ideeën over of anders laat het ons weten.

Daarnaast hebben we graag ook een vaste trainer erbij voor nivo 3 of 4… De situatie dat 1 trainer twee groepen tegelijker tijd traint is verreweg van ideaal.
We horen graag van jullie, heb je interesse laat het ons weten of naar cmv@devoko.nl of tc@devoko.nl

Spelletjesdag 18 juni

Deze is voor nivo 1 t/m 3 van afgelopen seizoen..Ouders hebben hierover bericht ontvangen, graag een reactie naar de organisatie of jullie dochter erbij zal zijn. Het belooft een leuke dag te worden, met een volledig ander programma dan vorig jaar.

Volleybalkamp 25/26 juni

Ouders hebben hiervoor ook al de uitnodiging ontvangen. Heb je je dochter nog niet aangemeld, doe dit dan zo spoedig mogelijk. Het is voor kinderen die afgelopen seizoen in nivo 4,5 of 6 hebben gespeeld of met nivo 6 leeftijd in de C speelden.

Provincie kampioenschappen schoolvolleybal

Afgelopen woensdag 18 mei zijn de provincie kampioenschappen van Overijssel gespeeld in Denekamp. Hierbij hebben ook twee teams van de zevenster deelgenomen. Verdere teams kwamen van verschillende scholen uit Overijssel. Organisatie was in handen van ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo.
Net zoals tijdens de finale van de schoolkampioenschappen van de gemeente Dinkelland stonden team Zevenster 1 en team Zevenster 2 weer tegenover elkaar in de finale. Net als de vorige keer won het team Zevenster 1 de finale van de provincie Overijssel. Op 25 juni mogen ze naar het NK, wat gespeeld wordt in Houten.
Het team bestond uit louter Devoko meiden; Joanne Brilhuis, Hieke Veelders, Froukje Kuipers, Jill Snijders, Anne Wilbers en Milou Rerink.

 

Mvg

Amke Blokhuis
Maureen Gortemaker

 

Belangrijke data
25 mei Start nieuwe techniektraining nieuwe seizoen nivo 3 t/m 6 Dorper Esch
1 juni Laatste techniektraining voor de zomervakantie Dorper esch
3 juni Start beachtraining mini’s Achter sporthal Dorper esch
18 juni spelletjesdag Nivo 1 t/m 3
25 en 26 juni volleybalkamp Nivo 4 t/m 6
2 juli Beachtoernooi alle mini’s Zomerfestival, terrein ‘t Wubbenhof
8 juli Laatste training
15 juli zomervakantie
31 aug Start techniek training
2 sept Start trainingen alle nivo’s