Het einde van het miniseizoen is in zicht, de eerste kampioenen dienen zich morgen al aan, bij sommige poules wordt het nog heel spannend.

Wat te doen als een team kampioen wordt?

Helaas is het voor de CMV afdeling niet te doen om bij alle teams aanwezig te zijn. Voor de trainers geldt dit vaak ook. Hiervoor jullie begrip.

We hopen dat ouders er een leuk feestje van maken voor de meiden.

Nadat een team kampioen geworden is kunnen de speelsters in het sportcafé van de Dorper Esch een patatje eten en wat drinken erbij, Dit is op kosten van ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo. Graag dan even doorgeven aan Claudi welk kampioensteam het is.

Daarnaast zien we graag dat er een stukje geschreven wordt en samen met een leuke foto van het team erbij gemaild wordt naar pp@devoko.nl. Zij zullen er zorg voordragen dat het geplaatst wordt in de Dinkellandvisie en dat het op de site, FB en verenigingsapp geplaatst wordt. Het is niet de bedoeling dat er op individuele basis contact gezocht wordt met de pers. Dit wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwe seizoen

Deze start na de meivakantie. Alle niveaus zullen dan weer een stapje hoger gaan. Als dit voor een kind anders is zullen de ouders daarover benaderd worden. Alle teams gaan  weer gezamenlijk op de vrijdag trainen. Trainingstijden zullen daarbij wel veranderen. We hopen voor de meivakantie duidelijk te hebben, wat de precieze tijden zullen zijn.
Voor de meiden die nu in niveau 6 spelen betekend dat ze op 22 april voor het laatst als mini zullen trainen en na de meivakantie zullen starten in de C. Deze meiden hebben ook een brief/mail gekregen dat aankomende woensdag er een selectietraining plaats vindt voor deze meiden.

Mini's niveau 5 en 6 nieuwe shirts van Pardoes

Provincieschoolkampioenschappen

In de gemeente Dinkelland zijn twee teams van de Zevenster kampioen geworden. Zij mogen deelnamen aan de provincie kampioenschappen, deze vinden op 18 mei plaats in Denekamp in de Dorper Esch. Dit is op een woensdagmiddag, dus kom kijken.

Extra techniektraining

De minimeiden die nu al trainen bij Johan op de woensdagmiddag zullen dit tot aan de meivakantie doen en de woensdag na de meivakantie, 11 mei, zal  dan de laatste zijn.

Op 25 mei zal dan nieuwe seizoen starten voor de techniektraining.

Selectie extra techniektraining

Afgelopen woensdag heeft Johan al bij nivo 2 gekeken welke kinderen eventueel kunnen gaan deelnemen aan de extra techniektraining. Ook binnen zijn eigen groepen wordt geëvalueerd, welke kinderen er ook weer in het nieuwe seizoen kunnen gaan deelnemen. We hopen jullie rond de meivakantie te kunnen berichten welke kinderen hiervoor in aanmerking komen.
Dan zal het nieuwe seizoen techniektraining op 25 mei starten. Tot aan de zomervakantie zal het een grotere groep zijn en daarbij kunnen er eventueel nog kinderen afvallen of toch nog bij instromen. Dan zal na de zomervakantie de uiteindelijke groep geselecteerd zijn.

Huldiging NOJK team mini’s

Het mini team van ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo die derde zijn geworden van Nederland zal worden gehuldigd op 16 april na de thuiswedstrijd van Dames 1. Dames 1 start om 16.00 uur in de Dorper Esch. Dus komt allen kijken en aanmoedigen. En daarna ook even de meiden van het miniteam feliciteren met het behalen van de derde plek van Nederland.

Hulpouders krijgen techniektraining olv Henk Goor

Aankomende zondag 10 april krijgen de hulpouders en andere belangstellenden een uitleg over techniek aan leren bij het volleybal.
Start om 9:30 uur in de Dorper Esch, eindtijd ongeveer 11.30 uur.
Hulpouders worden verwacht in trainingstenue en sportschoenen aanwezig te zijn.

Binnenkort

Volgen uitnodigingen voor spelletjesdag en volleybalkamp.
Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen we deze graag via cmv@devoko.nl..

Namens de CMV afdeling,N-maureen-amke4

 

Amke Blokhuis & Maureen Gortemaker

Belangrijke data
23 april t/m 8 mei Meivakantie Geen training
18 mei schoolprovincie
kampioenschappen
In Dorper Esch
18 juni spelletjesdag Nivo 1 t/m 3
25 en 26 juni volleybalkamp Nivo 4 t/m 6