Financiële problemen ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo.

Zoals iedereen al heeft kunnen lezen in de krant, verkeert ikwilvanmijnauto/DeVoKo in zwaar weer. De kinderen zullen hierover ook een brief meekrijgen omtrent deze problemen.
Graag aandacht hiervoor. En graag ook even lezen. En het zou nog mooier zijn als U als ouder ideeën heeft of mee zou willen meehelpen. Laat het ons weten.

Er is al niet veel keus meer in Denekamp aan zaalsporten. Basketbal en handbal zijn allemaal al lang verdwenen. Wordt Denekamp dan een groot dorp zonder zaalsportvereniging!!!! Mijn inziens zou het erg jammer zijn….Dus kom en help mee om Devoko weer financieel gezond te maken.

Competitie

Bijna alle mini’s gaan weer starten met de wedstrijden op 30 januari, hou deze datum alvast vrij in de agenda. De teams die spelen in regio Oldenzaal is nog geen wedstrijdschema van bekend, dit volgt zo spoedig mogelijk. Maar hou al rekening met, dat ze starten op 30 januari.
Voor teams die gaan spelen in regio Borne/Enschede, staan de eerste wedstrijden al op de planning. Dit zijn alle teams die bij Kitty en Tim trainen. Daarnaast nog een paar andere teams, die worden daarvan op de hoogte gebracht.

Teamindeling

De meeste trainers hebben al een nieuwe teamindeling gemaakt en rondgemaild. Binnenkort zal dit ook op de site kenbaar worden gemaakt.
Veranderingen daarbij zijn, dat de  trainingsgroep van Linda en Conny ook alle teams zullen bestaan uit kinderen uit nivo 5 en 6. Net als eerste seizoen is gedaan bij trainingsgroep van Kitty en Tim. Doel hiervan is om jongere kinderen te laten leren van oudere.
Teamindeling bij nivo 4 wordt nog aan gesleuteld. Deze volgt ook zo spoedig mogelijk op de mail.

ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo extra zondag training

Op 5 zondagen gaat Henk Goor, trainer van Dames 1 training geven aan kinderen/jeugd. Dit is voor mini’s nivo 5 en 6, alle A, B en C jeugd. Ongeacht je nivo mag je meedoen. Zie bijlage voor meer informatie.

Vanaf volgende week kun je je opgeven bij zondagtraining@devoko.nl .

RTC training.

Kinderen geboren in 2004 en 2005 hebben een mail gekregen van de Nevobo over de  RTC training. Via de trainers zal aangegeven worden of jullie dochter daar eventueel voor in aanmerking zou kunnen komen. Mocht dit zo zijn ontvang je er dan tezijnertijd een mail over.

Als de gehele minicompetitie online staat zullen we iedereen zo snel mogelijk berichten..

Met vriendelijke groeten,

Amke en Maureen