De eerste kampioenen zijn er weer. Het betreft team N 6 4, team N2 3 en N4 2.
Allemaal alvast gefeliciteerd met het behalen van jullie kampioenschap. Fantastisch gedaan allemaal.
We zien graag een geschreven stukje over de meiden en een leuke foto. Die op de website kan worden geplaatst. Je kunt het mailen naar pp@devoko.nl.

Plus volleybalplaatjes
Aankomende week zal de laatste week zijn dat er plaatjes kunnen worden verkregen bij de Plus.
We zullen proberen om een ruilmiddag te organiseren. Hierover later meer..
Mocht je interesse hebben om een poster van het volleybalplaatje te hebben. Dit kan natuurlijk: Geef het plaatje nummer door bij de informatiebalie bij de Plus. De kosten zijn 12,95 euro per poster.

Algemene Vergadering

Afgelopen dinsdag 1 dec was de jaarlijkse AV.
Voorafgaand hiervan was er een uur voor de mini’s. Deze opzet was voor het eerst, dat we een apart uurtje voor de ouders van mini’s hebben ingelast.
Amke en ik hadden vooraf als doel om in ieder geval 10 ouders te zien op deze avond. Hetgeen dit jaar gehaald is >10. Dus volgend jaar voorafgaand aan de AV weer opnieuw een infoavond voor ouders van de mini’s.
Onderwerp dit keer was de visie mbt de mini’s, die we afgelopen jaar hebben gemaakt om te presenteren aan de ouders.
Daarnaast kwamen ook enkele vragen naar voren mbt teams, trainingen etc.
Deze vragen en opmerkingen nemen we allemaal mee in veranderingen voor komende competitie.

Zoals tijdens de AV bekend gemaakt is, spelen de mindere financiën dit jaar een hele grote rol.. Er zijn nu al een aantal veranderingen aangebracht, nieuwe commissieleden zijn toegetreden.
Daarnaast speelt vooral ook een rol dat er nauwelijks senioren teams meer zijn…Nog maar 6. De rest zijn seniorenteams die bestaan uit jeugdigen..
Vandaar dat er meer een beroep moet worden gedaan op u, als ouder….
Dus mocht u gevraagd worden voor het een of ander. Probeer mee te denken ipv…. ik ben druk/geen tijd of anders.

Ouderkind toernooi 18 december
Dit zal onder trainingstijd plaats vinden voor alle groepen. Nivo 2 zal dan ook op vrijdag 18 dec. van 16.15 tot 17.15 meedoen i.p.v. woensdag.
Dus kun je niet zelf als ouder, vraag iemand anders om dit voor je over tenemen. Tante, oom, buurvrouw, oudere broer of zus etc..

Nederlands dames volleybalteam
Spelen op 29 en 30 december oefenwedstrijden in de ISPA te Almelo. De dames van Nederland kun je dan van dichtbij tegen België zien spelen. Kaarten hiervoor kun je reserveren via www.topvolleybal-almelo.nl
Op 30 december gaat er al een grote groep met ouders en mini’s van Ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo, dus mocht je zin hebben om een leuke volleybalwedstrijd te kijken. Ga gezellig mee. Kinderen kunnen na afloop handtekeningen etc. vragen.

NOJK
Op 2 januari start het jaarlijks Nederlands open jeugd kampioenschappen. De vereniging kan hiervoor van de beste speelsters uit de desbetreffende leeftijdscategorie een team formeren. Voor CMV nivo 6 zullen voor Devoko gaan strijden: Tess Molendijk, Ruth Monninkhof, Hieke Veelders, Lynn Timmerman, Cindy Hartman, Joanne Brilhuis, Milou Rerink, Pien Froeling, Guusje Leus en Nieke Nijmeijer.
De trainingen voor deze meiden zijn al in volle gang.
We wensen ze alvast veel succes en plezier.

Training
Aankomende week zullen de reguliere trainingstijden weer worden gehandhaafd.

Kerstvakantie
In de kerstvakantie zullen er geen trainingen zijn.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, horen we deze graag.

Met vriendelijke groeten,
Amke en Maureen