Het team bestaande uit Karlijn Veltman, Isa Wiefferink, Amber van Beesten en Femke Pikkemaat begonnen de competitie op 6 oktober en ze moesten beginnen tegen Havoc , deze wedstrijd werd gewonnen met 5-1, omdat de rally’s zolang duurde kon de derde set niet meer gespeeld worden.

De tweede wedstrijd was tegen Isivol, de eerste set werd verloren met 25-23 en de daarop volgende sets werden gewonnen met 25-13 en 4-2. Goed begin van de competitie.

13 oktober werd er gespeeld tegen Rivo, deze wedstrijd werd met 4-2 gewonnen en de wedstrijd daarna was tegen Apollo, deze wedstrijd werd met 6-0 gewonnen. Op naar de volgende zaterdag en dat was 3 november. Begonnen werd tegen havoc, dat werd een mooie spannende wedstrijd, de eerste set werd gewonnen door Havoc met 25-24, de tweede set kon niet afgespeeld worden omdat de tijd om was, deze was in het voordeel van N4-1 met 22-17. Dus 3-3 gelijk gespeeld. Knappe prestatie. De tweede wedstrijd tegen isivol werd de volle winst gepakt. 6-0.

Zaterdag 10 november werd er gespeeld in Rietmolen, eerst tegen Twente’05, er werd goed gespeeld en makkelijk gewonnen, 6-0. De tweede wedstrijd was tegen Vosta, de eerste set was 25-5, de tweede set, werd het 16-0, 20-0, 23-0 zou het dan lukken om met 25-0 te winnen. Bij 24-0 werd er een foutje gemaakt en ging de set met 25-1 naar N4-1. De derde set werd 15-3. Weer 12 punten mee naar Denekamp. Zaterdag 17 november gingen de meiden richting de Pathmoshal , daar moest opnieuw gespeeld worden tegen Vosta en Twente’05. Deze wedstrijden werden weer eenvoudig gewonnen. Hoppa weer 12 punten mee naar Denekamp.

Afgelopen zaterdag was dan de dag dat ze kampioen konden worden, maar dan moest alles gewonnen worden. De meiden hadden minimaal 11 punten nodig. Bij sommige meiden waren er wel wat zenuwen, maar de eerste wedstrijd tegen Apollo werd goed begonnen. Het werd een mooie wedstrijd. De meiden waren scherp en de volle buit werd gepakt. De eerste 6 punten waren binnen. De tweede wedstrijd werd er gespeeld tegen Rivo. De meiden werden door de coaches even goed toegesproken en ze begonnen wederom sterk aan de wedstrijd. Eerste set 25-12. Nog 2 te gaan, de tweede set liep ook voorspoedig, er werd aangevallen en goed gespeeld. 25-10. Nog 1 set te gaan, de meiden werden nog even op scherp gezet door de coaches. De meiden lieten er geen twijfel over bestaan en de derde set werd gewonnen met 15-5. Het feest kon beginnen. Ze werden gehuldigd door de organisatie, daarna werden de roosjes en bidons in ontvangst genomen. Er werd patatjes gegeten in de kantine en daarna met kleren aan onder de douche.

Karlijn, Isa, Amber en Femke nogmaals van harte gefeliciteerd. Super Gedaan!!!!