De Toppers Evi, Lara, Nikki, Puck en Suus ongeslagen KAMPIOEN!

Het ‘Dreamteam’ van de mini’s N2 team 1 met Evi, Suus, Nikki, Puck en Lara zijn in hun 2e jaar direct kampioen geworden van de 1e helft van de competitie.

De zegereeks begon allemaal 12 oktober in de Lutte met 2 overwinningen op Volley ’68 en Pollux in een heel groot stadion, zoals de meiden het zelf noemden. Deze eerste overwinning smaakte naar meer en zette zich de zegereeks voort in Rossum met wederom twee gewonnen wedstrijden.

De 5 meiden werden een echt team en de ‘Bonusbal’ werd ons geheime wapen, waar we vele punten mee hebben gescoord. Tezamen met het positieve fanatisme van alle meiden (en ouders) werden voor de rest van het seizoen alle wedstrijden gewonnen, ook al verloren we hier en daar een setje. We waren zelfs al kampioen voordat de laatste wedstrijd gespeeld moest worden.

Afgelopen zaterdag gingen we met vijf auto’s richting Rossum, waar de banken vol zaten met ouders en supporters. De kampioenen waren natuurlijk nog zo fanatiek dat ze de twee laatste wedstrijden ook gewonnen hebben. Daarmee zijn ze zekers meer dan de terechte kampioen van deze competitie. De terugreis met claxonnerende auto’s en shirtjes uit het raam en vervolgens de friet was een mooie afsluiting van dit seizoen.

Super gedaan meiden en veel plezier in de 2e helft van de competitie!