Wat een ongelooflijke prestatie hebben de meiden van Devoko MC3 neergezet! Voor het eerste jaar in de MC klasse spelen en dan gelijk kampioen worden, gefeliciteerd meiden, super knap gedaan! 

Maar ze kregen het niet zomaar. Het was nog heel spannend tot de allerlaatste wedstrijd die afgelopen zaterdag gespeeld werd. Die uitslag zou bepalend zijn of ‘onze meiden’ het kampioenschap op hun naam konden schrijven. En dat is gelukt!

Maar even terug naar het begin. In september werd het team MC3 vol trots gepresenteerd. Met maar liefst 11 enthousiaste meiden die van de mini’s naar de C-klasse waren overgeplaatst was het een hele uitdaging om de nieuwe regels onder de knie te krijgen. Bij het Appeltjestoernooi in Hengelo, waar voor het eerst met de nieuwe regels werd gespeeld, werd al snel duidelijk dat het een heel hecht team was. Maar ook een team dat nog veel moest leren in deze nieuwe competitie. Met veel inzet, doorzettingsvermogen en een hele dosis enthousiasme hebben ze zich naar de top geknokt. En hoe!

Direct vanaf de eerste wedstrijd tegen Klumpers VVA werd er veel van de meiden verwacht. Helaas werd deze wedstrijd net verloren met 3-2, maar spannend was het wel. Na nog één nederlaagje in het begin werden de overige wedstrijden allemaal gewonnen door de meiden. De spannendste wedstrijd was zaterdag 9 december tegen de nummer 2, Devoc uit Delden. Een geweldige wedstrijd waarin de meiden fantastisch spel lieten zien en alle vier sets vol overtuiging op hun naam wisten te zetten. Toen werd het spannend, want voor Devoko MC3 was het de laatste wedstrijd en stonden zij bovenaan in het klassement. Alleen HVC uit Den Ham kon hun nog van die plek stoten, maar moesten dan afgelopen zaterdag tegen Devoc met 4-0 gaan winnen. Die wedstrijd wilden de meiden van TiMaX/DeVoKo graag live meemaken, dus met een aantal moeders op naar Delden waar deze wedstrijd plaatsvond. De spanning was om te snijden, punten werden geteld, conclusies werden getrokken en het verlossende antwoord kwam na de wedstrijd: Devoko MC 3 was kampioen geworden met één set meer winst dan de nummer 2. Wat een ongelooflijk goede prestatie! Al zingend, lachend en gillend werd er koers gezet naar het Podium in Denekamp waar het kampioensschapsfeestje werd gevierd. Uiteraard ook een woord van dank naar de trainers en coaches van dit ontzettend leuke team!  Loes, Lot, Maartje, Tess, Tess, Evi, Liv, Isabel, Noa, Bregje en Puck, van harte gefeliciteerd en heel veel succes in de 1e klasse! Zet ‘m op dames!!

De kampioenen op het podium.