Afgelopen zaterdag 23 februari waren de halve finales voor de Nationale Open Club Kampioenschappen. Zowel de meiden van C als van B hadden zich geplaatst voor de halve finales. Een hele knappe prestatie!

De C-meiden mochten in onze eigen sporthal de Dorper Esch spelen voor het thuispubliek. Ze waren in de poule heel sterk en hebben in spannende poule wedstrijden gewonnen van Sudosa en van Havoc en tegen Rivo was het 1-1. De kruisfinales volgden. De eerste set werd gewonnen met 29-27, de tweede set verloren met 25-20. De derde set zou de uitkomst brengen. Ondanks het sterke spel van de Devoko meiden werd deze laatste set verloren met 15-9. Maar ze hebben super gespeeld, knap gedaan meiden!

Ook de B -meiden hadden een bijna thuis wedstrijd. Zij mochten in De Lutte strijden om een plek bij de finales. Ondanks het sterke spel hebben ook zij het helaas niet gered om naar de finales af te reizen. Maar ook voor hen geldt dat ze alles hebben gegeven en een heel mooi volleybal spel hebben laten zien. Super gedaan hoor meiden!