Afgelopen zaterdag kwam ook het MC3 team bestaand uit, Nieke Nijmeijer, Babs Damhuis, Liz van Beesten, Pien Froeling, Guusje Leus, Maud Groener, Bregje Nijhuis, Lara Horsthuis en Froukje Kuipers in actie  op het hoofdklasse kwalificatietoernooi in Arnhem.

Dit jonge talentvolle team, die grotendeels nog mogen uitkomen in de mini’s, komen dit jaar voor het eerst uit in de C-jeugd. Het was dus erg wennen op een groot veld te spelen met 6 spelers. De eerste wedstijd werd tegen Pollux uit Oldenzaal gespeeld. De meiden begonnen met een voorsprong mede door de goede serve serie. Toch moesten ze gedurende de set het onderspit delven en ging Pollux er met de winst van door. De meiden lieten zien dat ze steeds beter met de nieuwe spel situatie om konden gaan. De tweede en derde wedstrijd werden respectievelijk tegen Havoc en VVH gespeeld maar helaas ook verloren.

Ondank het verlies kunnen de meiden trots zijn op de prestatie die ze neer gezet hebben. Ze kwamen steeds beter in het spel en hebben voor elk punt geknokt . Volgend seizoen zal C3 in de tweede klasse uitkomen.