Voor de jonge meiden van C2 is er de eerste helft van dit seizoen één belangrijk doel, handhaving in de hoofdklasse.
Het is op zich al knap dat dit team zich geplaatst heeft voor diezelfde hoofdklasse, handhaving zou een nog veel grotere prestatie zijn.
Na vorige week nipt te hebben verloren van Set Up ’65 C1 met 3-2, gingen we met goede moed richting Geesteren voor de wedstrijd tegen Tornado C2.
Tegen Set Up had er eigenlijk meer in gezeten vandaar dat de meiden iets recht hadden te zetten tegen Tornado.
Met de opslag werd Tornado eigenlijk van het begin af aan onder druk gezet en was er in de eerste set steeds een voorsprong van gemiddeld 5 punten. Deze set werd dan ook zonder al te veel problemen gewonnen met 25-18. Hetzelfde spelbeeld was er in de tweede set die werd gewonnen met 25-20. De derde set verliep een tikkeltje moeizamer nadat de scheidsrechter een aantal dubieuze beslissingen nam. Net op tijd waren we weer bij de les en werd ook deze set binnen gesleept met 25-21. Het was jammer dat we de laatste set dan toch weg gaven, onnodig en jammer, omdat we goed terug kwamen van een achterstand. Maar dit kun je zo’n jong team natuurlijk niet echt kwalijk nemen, al een beetje met het hoofd in de wolken met die 3-0 voorsprong. Maar goed, als je bedenkt dat Tornado C2 in het hoofdklasse toernooi nog de bovenliggende partij was en nu ziet dat C2 toch echt de baas was in Geesteren, dan mag je spreken van een goede prestatie.
Dus nadien even bij La Bomba langs voor een ijsje op het terras omdat ze het verdienden.