Gisteravond is voor veel publiek in een goed gevulde hal van het gemeentehuis in Denekamp MC1 uitgeroepen tot jeugdsportploeg van 2015. Daarmee heeft dames 1, de sportploeg van 2014 een waardige opvolger gekregen!
In het begin van de avond bleek het geen succesvolle avond te worden voor ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo. In een toespraak liet de burgemeester o.a. weten dat hij bijzonder blij was dat het zwembad Dorper Esch vernieuwd werd, over de sporthal geen woord…..Lotte_2a
Vervolgens kwam de verkiezing van het sporttalent van 2015 aan de beurt. Aan het begin direct de mededeling dat de jury had besloten om DS 1 speelster Lotte Kuipers van deelname te moeten uitsluiten omdat ze niet in de gemeente Dinkelland woont… Doordat Lotte een zilveren plak bij het NK Beachvolleybal Jeugd en kwalificatie voor de wereldkampioenschappen Beach dit jaar had afgedwongen was zij een grote kanshebster op de titel. HelaMC1_plaquette_1as, regels zijn regels. De organisatie vertoonde wel heel sportief het reeds gemaakte promofilmpje van haar. Ook werd Lotte op het podium geroepen en kreeg ze als blijk van waardering voor haar prestaties een bos bloemen en enkele presentjes uitgereikt.

Bij de verkiezing van de Jeugdsportploeg was er wel een succes voor de vereniging. Omdat MC1 4e van Nederland was geworden bij de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen en als 1e was geëindigd op een groot toernooi in Portugal met maar liefst 250 teams met 20 verschillende nationaliteiten, viel de keuze van de jury op hen. Apetrots namen de dames met begeleiders Damir Colo en Berto Nijmeijer de bloemen, onderscheiding en bijbehorende bloemen in ontvangst.

MC1_met burgemeester_1

MC1, Damir, Berto (en Johan), van harte gefeliciteerd met dit succes!