Vrijdagavond werd de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor de meiden van MC 4 gespeeld. In de thuiswedstrijd voor een volle tribune met trotse ouders, opa’s en oma’s kon het kampioenschap in de 2e klasse A behaald worden. Er moest dan wel met 4-0 gewonnen worden want MC 3 van Dynamo uit Tubbergen stond maar 1 puntje achter het Golbach Sport team. Geen gemakkelijke opgave dus…..

Dat de meiden over stalen zenuwen beschikken bleek wel uit de 1e set: Met maar liefst 25 – 4 (!) werd deze gewonnen van het 2e MC team van Pollux. De overige set werden wel iets spannender, echter telkens ruim gewonnen (-16, -12, -16). Tegenover 100 setpunten van MC4 stonden 48 punten van Pollux MC2. Het kampioenschap kwam dan ook niet in gevaar en werd terecht gevierd door het hele team.

Kampioensfoto MC4 bDoor de voorzitter van TC, Albert Brookhuis en TC-lid Robert Heesink werden de meiden van harte gefeliciteerd en hen een medaille omgehangen. Daarna volgden diverse presentjes van o.a. de trotse ouders.
Kampioensfoto MC4 cHet team werd gecoacht door Renee Snijders en getraind door Femke Athmer en Merle Conti. Extra trainingen werden verzorgd door Willy Bruns in de Mare.