meisjes-b1-a

Het eerste gedeelte van het seizoen zit erop, en hoewel het geen moeten was hadden we toch wel een doel voor ogen, eindigen op de eerste drie plekken om topklasse af te dwingen.

Het was een lastige competitie met eigenlijk geen enkele slechte tegenstander.

Zaterdag hadden we onze laatste wedstrijd in Ootmarsum tegen Set Up ’65, en omdat er nog niets beslist was hadden we nog twee sets nodig om de derde plek veilig te stellen. Dat was alleen nodig als Orion met 4-0 zou winnen van Dynamo Tubbergen, iets dat je niet zou verwachten en ook niet gebeurde, maar we namen het zekere voor het onzekere en gingen voor de volle winst in Ootmarsum. De eerste twee sets waren wat rommelig en er zat duidelijk spanning op. Na in beide sets tegen een achterstand te hebben aangekeken werden ze tot opluchting van iedereen toch gepakt met 25-23 en 25-21. Dat was dat, een heel klein feestje werd alvast gevierd. Om onszelf niet tekort te doen vonden echter dat we met 5 punten moesten vertrekken uit Ootmarsum. De druk was eraf, en dat was te zien. De laatste twee sets waren duidelijk voor de Devoko meiden die deze twee sets met 25-15 en 25-13 binnen sleepten. Een prima revanche voor de geleden thuisnederlaag en een mooie afsluiting van het eerste deel van het seizoen.

Ook dank aan de meegereisde supporters (ouders, oma’s, etc), leuk dat er zoveel waren.

Naast de afsluiting van het seizoen is Meisjes B1 ook in het nieuw gestoken met nieuwe trainingspakken en tassen, ter beschikking gesteld door Berto Nijmeijer, Ikwilvanmijnautoaf.nl / DeVoKo en Golbach sport. We hopen op een mooi tweede deel van de competitie, we hebben er zin in.

Tekst: Berto Nijmeijer