Komende zaterdag, 21 januari a.s., zal Mayke Schutte gepresenteerd worden als de nieuwe spelverdeelster bij de dames van Ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo. Zij vervangt de langdurig geblesseerde Marlon Stevelink, die dit seizoen niet meer in actie kan komen.

Mayke SchutteMayke heeft het afgelopen jaar in Göteburg Zweden haar Master gevolgd op de Chalmers University of Technology. Zij speelde daar als ‘passare’(spelverdeelster) bij het in de 1 e Divisie Dames Zuid uitkomende KFUM Göteborg. Het komend half jaar wil Mayke gebruiken om af te studeren voor de studie Industrial Enginering and Management op de UT in Enschede.
Haar volleybalopleiding heeft zij gevolgd bij Esch Stars in Vasse. Vervolgens is zij spelverdeelster geweest in het eerste damesteam van Set Up’65 in Ootmarsum.De selectie van Ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo dames 1 is erg blij en trots dat de 23-jarige de keuze heeft gemaakt om in Denekamp het seizoen af te maken. Het bericht gaf een dermate boost aan het team, dat zij afgelopen zaterdag de eerste punten binnen haalden in deze competitie. Met de komst van Mayke heeft trainer/coach Henk Goor meer mogelijkheden en wordt naast de spelverdeling ook de blokkering versterkt. Mayke ziet het als een uitdaging om weer op een hoger niveau te kunnen gaan trainen en spelen. De kennismaking is over en weer goed bevallen.
Het doel voor dit seizoen is duidelijk, nl. klassebehoud en daar wil Mayke Schutte graag aan meewerken. Dat haar 1 e  wedstrijd direct een Twentse derby is, zaterdag om 18.00u in de Dorper Esch in Denekamp tegen het uit Borne afkomstige Ecare Apollo 8, maakt het enkel maar mooier.