Na de zomervakantie van 2017 begint voor Martijn de volgende stap in zijn volleybal carrière. Hij is gevraagd om intern te gaan wonen op Papendal en zal competitie spelen in het  Talentteam  Papendal Arnhem.

Als 7 jarige jongen is Martijn begonnen met volleybal bij DeVoKo. Vanuit DeVoKo is hij aangemeld voor de extra wekelijkse regiotraining op zondagmorgen in Deventer. Na 1 jaar regiotraining werd hij aangemeld bij de Regionale Talentencentrum in Almelo. Hier heeft hij naast de clubtrainingen wekelijks 2x extra getraind.

In november 2015 heeft hij meegedaan aan de 1e selectietraining voor Pre Jeugd Oranje. Dit is het Nederlands team voor jongens onder 17 jaar. De 1e training werd goed doorstaan en vervolgens werd hij uitgenodigd voor een 2e selectietraining in februari 2016. Ook deze selectietraining is voor hem positief verlopen. In de zomer van 2016 heeft hij deelgenomen met dit team aan het 8 landentoernooi in Italië. Met Martijn als aanvoerder is de het team als 3e geëindigd. Deze plek gaf recht op deelname aan het EK kwalificatietoernooi in Spanje in april 2017. Op dit toernooi hebben ze zowel Denemarken als Spanje weten te verslaan.

Van 3 t/m 11 juli 2017 mag het team daarom meedoen aan het EK in Turkije.

DeVoKo is bijzonder trots dat een talent als Martijn bij deze vereniging heeft gespeeld en zij wensen hem veel succes in zijn verdere (internationale) carrière.