Zoals bekend heeft het Meiden A-team van ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo zich geplaatst voor de finales van het grootste volleybaljeugdkampioenschap van Nederland: de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen, het NOJK. De strijd om de nationale titel op zaterdag 18 maart in de Omnisporthal in Apeldoorn gaat tussen 8 teams verdeeld over 2 poules. De finalisten zijn naast ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo, VC Zwolle, Voltena uit Werkendam, Peelpush uit Meijel, Rivo uit Rijssen, SOAMAS / Activa uit Sint Anthonis, Prima Donna Kaas uit Huizen en Sudosa-Desto uit Assen.

In de poule in spelen de Denekampse meiden om 09:45 uur tegen VC Zwolle, om 12:00 uur tegen Voltena en tenslotte om 14:00 uur de laatste poulewedstrijd tegen Peelpush. Indien een 1e of 2e plaats wordt bereikt in de poule wordt om 16:45 uur de kruisfinale gespeelt en als laatste om 18:00 uur de finale of verliezersronde. Het beloofd dus een lange, zware dag te worden.

Zal het team in staat zijn om de 4e plaats van de C-meiden uit seizoen 14-15, de 3e plaats van de CMV-meiden (mini’s) van het vorig seizoen of de 2e plaats van het jongens A-team in seizoen 1978-1979 te verbeteren?

Supportersbus

Voor dit evenement is de vereniging op zoek naar supporters die de meiden willen bijstaan en bij het kampioenschap willen helpen om de meiden samen aan te moedigen. Bij voldoende deelname wordt een bus ingezet. Hoe gaaf is samen te laten zien dat ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo een fantastische club is en
110 % achter haar team staat. De gereduceerde kosten bedragen € 10,- per persoon. Aanmelden kan via secretariaat@devoko.nl. Wees wel snel want vol = vol en de eerste aanmeldingen zijn al binnen.

MA 2a