Hoe mooi is volleybal? Dat heeft een ieder kunnen zien tijdens de Olympische Spelen. De teamspirit bij de speelsters en het tomeloze vertrouwen in de coach en overige begeleiding, hoe geweldig dat wij dit mochten meebeleven. Prachtige momenten kwamen voorbij, zowel prestatiegericht als emotionele momenten. Want dat is sport in al zijn puurheid. Je kunt nog zo goed willen zijn, je blijft een mens en je emoties kun je nooit helemaal wegstoppen.

Maar voor je zo’n team bij elkaar hebt dan zijn daar natuurlijk vele jaren aan vooraf gegaan. Niet alleen jaren van training maar ook jaren van geduld, inzet van derden, maar ook jaren van pijn en tegenslagen. Maar plezier boven alles, anders kun je dit niveau niet bereiken!
Welk kind droomt er niet van om te kunnen presteren op het allerhoogste niveau, om de allerbeste te willen zijn. Welke vereniging droomt er niet stilletjes van om spe(e)l(st)ers af te kunnen leveren op het allerhoogste niveau.
Ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo weet hoe belangrijk een ouder/verzorger voor een volleyballend kind kan zijn. Zij weet dat ouders het fijn vinden zich betrokken te voelen bij de vereniging. Daarom willen zij graag kennis maken met zoveel mogelijk ouders en hen een warm welkom geven.

Ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo nodigt daarom de ouders en verzorgers van de mini- en jeugdteams uit om op woensdag 5 oktober van 20:30-22:30 uur in de Dorper Esch bij elkaar te komen voor een kennismakingsavond met elkaar. De avond staat in het teken van het thema: LANG LEVE DE SPORTOUDER.

De thema avond zal worden gepresenteerd door Henk Goor, trainer/coach van het 1e damesteam. Henk is ook werkzaam voor de Nevobo en het NOC*NSF en een motiverende spreker die de deelnemers een prachtige sportavond laat beleven.
Om een indicatie te krijgen van het aantal deelnemende ouders/verzorgers wordt het bijzonder gewaardeerd dat zij zich aanmelden per mail via secretariaat@devoko.nl.