De jongens van A1 en de meiden van A1, B1, B2, C1, C2 en C3 zijn door de vereniging ingeschreven voor kwalificatietoernooien op 21 mei a.s. voor plaatsing in de hoofdklasse komend seizoen.

JA1 speelt in de sporthal de Vlinder te Wageningen de poulewedstrijden tegen Pegasus uit Nijmegen, Boemerang uit Eibergen en Apollo 8 uit Borne. Na de poulewedstrijden zijn de nummers 1 van alle poules direct geplaatst voor de Topklasse, de nummers 4 van alle poules plaatsen zich voor de 1e klasse.
De nummers 2 en 3 van alle poules spelen kruiswedstrijden voor een plek in Top of hoofdklasse.

MA1 speelt in het Universitair Sportcentrum te Enschede om 10:00 uur tegen Rood Wit’75 uit Wijhe. Daarna volgt om 12:30 uur de wedstrijd tegen WIK S uit Steenderen. Vanaf 13:30 uur wordt verder gespeeld in de kruisfinales. Van de 57 deelnemende teams plaatsen zich er 12 voor de hoofdklasse.

MB1 en MB2 spelen in de Diekmanhal in Enschede.
MB2 speelt vanaf 09:00 uur haar poulewedstrijden tegen VoCaSa uit Nijmegen, Vios uit Eefde, VCV 2 uit Veenendaal en Klarenbeek.
MB1 moet het telkens een half uur later opnemen tegen achtereenvolgens Devoc uit Delden, Wivoc uit Winterswijk, SV Dynamo 3 uit Apeldoorn en Salvora uit Raalte.
Na de poulewedstrijden spelen de nummers 1, 2 en 3 verder voor een plek in de Hoofdklasse (5 plaatsen), de nummers 4 spelen verder voor een plek in de 1e klasse ( 1 plaats) de nummers 5 plaatsen zich voor de 2e klasse. Aan dit toernooi nemen 37 teams deel.

MC1 en MC3 spelen met 28 andere teams in de sporthal Valkenhuizen te Arnhem.
MC1 start om 10:00 uur tegen Vrivo uit Vriezenveen, daarna tegen Hengelo 2 en Salvora uit Raalte.
MC3 neemt het op tegen achtereenvolgens Havoc uit Haaksbergen, VVH2 uit Harderwijk en Pollux uit Oldenzaal.
De nrs 1 spelen kruiswedstrijden voor plaatsing in de Hoofdklasse. De nrs 2 en 3 spelen kruisfinales om nog kans te maken op Hoofdklasse. De nrs 4 vallen af naar de 2e klasse.

MC2 gaan naar de sporthal Meerwaarde in Barneveld. Om 10:00 uur starten zij hun toernooi tegen Dash uit Vorden. Vervolgens tegen Apollo 8 uit Borne en Pegasus uit Nijmegen. Ook hier spelen de nrs 1  kruiswedstrijden voor plaatsing in de Hoofdklasse. De nrs 2 en 3 spelen kruisfinales om nog kans te maken op Hoofdklasse terwijl de nrs 4 afvallen naar de 2e klasse.