Kom de oranje mannen aanmoedigen!

Het EK Mannen vindt van 12 t/m 29 september plaats in Nederland, België, Frankrijk en Slovenië. Jij kunt daarbij zijn! En om zoveel mogelijk volleyballers op de been te krijgen, start Nevobo deze week met de verkoop van Early Bird tickets. Als lid krijg je tot vrijdag 15 februari 12.00 uur exclusief de tijd om EK-tickets te scoren met 10% korting. Ga daarvoor naar www.volleybal.nl/tickets.

De Nederlandse volleyballers spelen op het EK in eigen land in de poulefase tegen Polen, Tsjechië, Estland, Oekraïne en Montenegro. De Nederlandse speelsteden zijn Rotterdam (Ahoy), Amsterdam (Sporthallen Zuid) en Apeldoorn (Omnisport).

Het EK 2019 is in vele opzichten bijzonder. Voor het eerst wordt het Europees Kampioenschap georganiseerd in vier landen, en voor het eerst nemen er maar liefst 24 landen deel. De 24 deelnemende landen zijn verdeeld over 4 poules van 6. De top 4 van iedere poule plaatst zich voor de achtste finales. In Nederland wordt gespeeld t/m de kwartfinale. De halve finales vinden plaats in Slovenië en Frankrijk, de wedstrijd om het brons en de finale in Frankrijk.