Afgelopen vrijdag is Karin oude Oosterik namens Kinderopvang Pardoes een sponsorovereenkomst aan gegaan met onze vereniging.

GroepsfotoDuur van deze overeenkomst bedraagt 3 jaar en komt tot uiting in nieuwe shirts voor de mini’s van niveau 5 en 6. De mini’s gaan deze shirts dragen tijdens de wedstrijden en als ‘mini van de week’ bij dames 1. Ook de ballenmeisjes bij de thuiswedstrijden van het 1e damesteam gaan de shirts dragen. Daarnaast wordt aan het einde van het seizoen ism. de vereniging een activiteit georganiseerd voor de mini’s.

Kinderopvang Pardoes, veilig en vertrouwd

Voor iedere leeftijdscategorie van 0 tot en met 12 jaar bieden zij passende opvang, waarbij zij de kinderen uitdagen, vermaken en verzorgen. Ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo doet dit op volleybalgebied voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kinderopvang Pardoes en de vereniging passen dan ook goed bij elkaar. De vereniging is erg blij met deze overeenkomst. Het is een mooie manier om de mini’s, naast prestatie ook op een keurige manier te presenteren. De mini’s van niveau 5 en 6 gingen dan ook graag en vol trots op de foto met Karin.

Voor meer informatie over Kinderopvang Pardoes kun je HIER klikken.