De eerste helft van het nieuwe jaar is helaas vervroegd ten einde gelopen. Wanneer de competitie weer van start zal gaan is nog onbekend. Wanneer hierover meer bekend is, zult u dat ook zo snel mogelijk van ons of via uw trainer horen.

Wel willen wij alvast het volgende mededelen: Wanneer de tweede helft van de competitie weer van start gaat, krijgt iedere aanvoerder zoals gewoonlijk een lijst met data waarop zij hun teamgenoten moeten inschrijven voor de taken zaalwacht en/of scheidsrechter. Vanaf het eerstvolgende schema zullen hier ook bardiensten aan toegevoegd worden. Het Sportcafé heeft momenteel niet genoeg vrijwilligers die zich aanmelden om het Sportcafé draaiende te houden. De diensten zijn daarom eerlijk verdeeld over De Dinkel en Devoko, wat betekent dat iedereen 1x in de zoveel tijd een bardienst zal moeten draaien. Wij hebben deze keuze moeten maken, omdat anders het Sportcafé waarschijnlijk niet langer geopend kan blijven.

Aan ieder team is zelf de keuze hoe deze bardiensten worden ingevuld. Er wordt een minimum van 2 personen geacht. Tijdens een eerste bardienst zal iemand aanwezig zijn die uitlegt hoe alles werkt.

Wanneer je het leuk vindt om vaker als vrijwilliger in het Sportcafé te helpen, dan mag je hierover natuurlijk altijd contact opnemen via deze link.