De inschrijvingen zijn gesloten. 

Het BST Beachvolleybaltoernooi is al jaren een begrip in Denekamp. Op de zaterdag van het Zomerfestival Denekamp (8 juli) slaan TiMaX/DeVoKo en ZFD de handen ineen om een prachtig beachtoernooi te organiseren. Dit jaar waren de plekken voor de senioren nog nooit zo gewild! Binnen één dag zat het al vol! Hierdoor wordt er zelfs een extra veld (ook wel zandhapperspaneeltje genoemd) gerealiseerd, waardoor er nog meer teams kunnen deelnemen. Dat zien wij als een teken van een super leuk toernooi die je niet kan missen!

Hoewel de plekken voor de senioren zijn gevuld, is er nog ruimte voor de jeugd. Je kan je nog steeds aanmelden via deze link. Je komt niet op een wachtlijst te staan en bent verzekerd van een plekje. De categorieën zijn:

  • 12 tot en met 14 jaar
  • 15 en 16 jaar

De jeugd speelt van 09:30u tot ongeveer 11:30u. Hierna spelen de senioren om 12:00u om de strijd aan te gaan voor die felbegeerde 1e plek. De jeugd en de senioren spelen dus gescheiden van elkaar. De kosten voor de deelname van een jeugdteam bedraagt €17,50 per team. Bij dit inschrijfgeld is één bal inbegrepen die de teams mogen houden.

Je hoeft geen lid te zijn van TiMaX/DeVoKo of een andere vereniging om mee te doen. Je mag zelf je team vormen. Dus vrienden van school, volleybal of van de buurt; elke samenstelling is welkom! Er staan altijd vier personen in het veld (geen twee), dus zorg dat je team uit minimaal vier personen bestaat.

Blijf op de hoogte van alle updates via de Facebook en Instagram van het BST beachvolleybaltoernooi (@beachvolleybaldenekamp). Vragen? Stuur een mail naar beach@devoko.nl.

Schrijf je nu in en kom ook zandhappen bij het leukste feest van de zomer!

Met hele grote dank aan BST Servicegroep.