De inschrijvingen voor het BST Beachvolleybaltoernooi zijn geopend! Het toernooi wordt gehouden op het terrein van Zomerfestival Denekamp en is op zaterdag 6 juli.

De jeugd en senioren kunnen zich inschrijven via deze link.

‼️ Belangrijk voor de jeugd en senioren ‼️
Gezien de grote belangstelling is bij het aanmelden de datum en het tijdstip van belang. het seniorentoernooi zat afgelopen jaar namelijk binnen één dag helemaal vol! Het aanmeldtijdstip wordt vastgezet op het moment dat het inschrijfformulier online is verzonden en de betaling is voldaan. De link voor de betaling vind je in het scherm nadat je de Google Forms hebt verzonden (dus het tweede scherm). Klik het inschrijfformulier dus niet gelijk weg als je de aanmelding hebt verzonden! Je moet het inschrijfgeld direct voldoen. Dit betekent dat je dit jaar niet op een later moment een mail met betaalinstructies ontvangt.

Het inschrijfgeld voor de jeugd is €17,50 per team en voor de senioren is het €37,50 per team. Verdere informatie rondom de inschrijving staat in het aanmeldformulier.

 

—– Informatie voor de Jeugd en Mini’s —–

Jeugdtoernooi
De inschrijfcategorieën zijn dit jaar aangepast. Ze zijn nu als volgt:
•⁠ ⁠C-jeugd (12 tot en met 14 jaar)
•⁠ ⁠B- en A-jeugd (15 en 16 jaar)

Daarbij worden deze categorieën aangeboden als richtlijn. Je bent vrij je in te schrijven bij de categorie waaraan je wil deelnemen. Ben je bijvoorbeeld nog maar 11 jaar en wil je wel graag met de C meedoen? Dan is dat geen enkel probleem! Voor het jeugdtoernooi hoef je geen lid te zijn van TiMaX/DeVoKo of een andere volleybalvereniging. Daarbij is iedereen vrij om een eigen team samen te stellen. Je hoeft dus niet met je competitieteam te spelen, al mag dat natuurlijk wel. Teams bij het jeugdtoernooi worden niet door DeVoKo samengesteld.

Mini-toernooi
Dit jaar wordt het mini-toernooi niet bij de Dorper Esch gehouden, maar op het terrein van Zomerfestival Denekamp. Zij hoeven zich niet voor het toernooi in te schrijven. Afmelding verloopt via interne communicatie van DeVoKo. De teams bij het mini-toernooi worden door DeVoKo samengesteld. Speel je nog maar net in de C en wil je graag met niveau 6 meedoen? Dat kan! Meld je dan bij de organisatie van het mini-toernooi of stuur een mail naar activiteiten@devoko.nl. De mini’s betalen geen inschrijfgeld.