Afgelopen zaterdag 12 november klonk om 19:30 uur het eerste fluitsignaal tussen de nummer 11 en 12 uit de Topdivisie. De ploeg uit Denekamp was gebrand hier de eerste punten te pakken. Tot grote teleurstelling is dit niet gelukt, verloor het de wedstrijd maar vooral ook van zichzelf.

De dames van ikwilvanmijnautoaf.nl gingen in de eerste set goed van start. De voorsprong van 11-8 werd verder uitgebouwd naar 14-11. Tot dat moment leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Vanaf 17-17 ging het mis. Een serveserie aan de kant van Sudosa zorgde voor een achterstand van 17-21. Het initiatief was volledig in handen van de thuisspelende ploeg.  Een blokpunt van Anouk Heemstra en een ace van Lotte Kuipers bracht de spanning nog enigszins terug maar het was niet genoeg om aanspraak te maken op de setwinst, 25-21 verlies.

De tweede set werd weer goed begonnen. Tot 8-7 gingen de punten over en weer. Toch pakten de dames van Sudosa het initiatief. Waar de Denekampse formatie moeite had met de scorende bal, lukte dit de thuisploeg wel. De derde set was identiek aan de tweede. Tippy Rolink werd gebracht voor Britt Roeleveld maar kon het tij niet keren. Sudosa was op alle onderdelen de betere en won verdiend met 3-0.

Terugkijkend op de wedstrijd verloor de jonge Denekampse ploeg na de stand 17-17 in de eerste set, de wedstrijd en van zichzelf. Geen moment werd meer een redelijk niveau gehaald. De teleurgestelde gezichten na afloop spraken boekdelen. Maar vanaf maandag moet de knop weer om en zal er hard gewerkt moeten worden om weer terug te keren op ons basisniveau. Plezier, hard werken en vechten blijft het motto. Dat zijn de ingrediënten om volgende week zaterdag weer volop er tegenaan te gaan! Hopelijk tot dan!