Henk Goor wordt vanaf het seizoen 2015-2016 de nieuwe hoofdtrainer van het 1e damesteam van ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo. Hij volgt hier de vertrekkende trainer/coach Marcel Veneklaas op.

Na diverse gesprekken met de vereniging en de kennismaking met het huidige dames 1 team is overeenstemming bereikt met de in Borne woonachtige Henk Goor om met ingang van het seizoen 2015-2016 als hoofdtrainer van dames 1 aan de slag te gaan. Het gevoel was meer dan goed bij alle partijen en ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo is dan ook trots om Henk als hoofdtrainer te kunnen presenteren.

Goor komt over van de Arnhemse & Velper Volleybalvereniging ArVeVo, waar hij nu nog het 1e herenteam, uitkomend in de eerste divisie, onder zijn hoede heeft.

Voor ArVeVo was hij onder andere werkzaam in de regio bij Webton Twente, Ecare Apollo 8 uit Borne, Set-Up’65 uit Ootmarsum en Rivo Rijssen.  Met die laatste wist hij tweemaal op rij kampioen te worden en het regionaal bekertoernooi te winnen. Ook is Henk bekend als opleider bij de Nevobo.

Zoals gezegd is Henk Goor de opvolger van Marcel Veneklaas, die ikwilvanmijautoaf.nl/deVoKo de afgelopen zes (!) jaar onder zijn hoede had. Onder zijn leiding werd de ploeg afgelopen seizoen superieur kampioen in de 1e divisie en promoveerde naar de topdivisie waar het team op dit moment koploper van het rechter rijtje is.

“Met Henk Goor hebben we een ambitieuze en ervaren trainer in huis gehaald”, aldus secretaris Leo Blokhuis. “Henk is een echte liefhebber, probeert zijn ploegen attractief volleybal te laten spelen en kan van een groep goede spelers een hecht team vormen. We vertrouwen er dan ook op dat we met Henk Goor de ingeslagen weg kunnen voortzetten.” Drie keer per week zal hij met de top divisionist aan de slag gaan. We wensen Henk veel succes en plezier toe bij ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo.

 

Foto: Twente Sport