Bakleverworst (1)Na het succes van voorgaande jaren wordt ook dit jaar door ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo weer een bakleverworstactie georganiseerd. Alle jeugdleden zullen hiervoor worden ingezet.

In de maanden oktober en november gaan de jeugdleden weer fanatiek bakleverworst verkopen. Het is de bedoeling dat alle mini’s en C-jeugdleden bakleverworst en bakbloedworst gaan verkopen. Lekkere, oerhollandse bakleverworst. Voor de kenner een genot! De worsten worden zorgvuldig bereid volgens oud Twents recept door Slagerij Kappelhof en worden per stuk verkocht. Elke worst kost 4 euro, wat natuurlijk geen geld is voor een echte slagers bakleverworst en-/of bakbloedworst.

Slagerij Kappelhof

Dit jaar  ook weer bakbloedworst.

Hier was vorig jaar erg veel vraag naar en daarom ook nu weer aan het assortiment toegevoegd. Met de opbrengst van deze actie kan de vereniging de clubkas spekken en extra activiteiten, zoals extra trainingen, materiaal, het sinterklaasfeest en het eindfeest  voor de jeugdledenleden organiseren. Verwacht wordt dan ook dat de jeugdleden hun uiterste best zullen doen om zoveel mogelijk worsten te verkopen. Voor degene die de meeste worsten verkoopt ligt een leuke attentie klaar.

Tussen 16 oktober en 5 november krijgen de jeugdleden de kans om zoveel mogelijk bakleverworsten en bakbloedworsten te verkopen.
Vanaf  5 november worden de lijsten met de bestellingen en geld in ontvangst genomen.
Vanaf 19 november worden de worsten uitgedeeld en rondgebracht.

Meer info, waaronder ook een bestellijst is te vinden op de website onder het menu Downloads of klik HIER

De activiteitencommissie verwacht een grote inzet en hoopt op een grote omzet.