1 ste seizoenshelft zit erop.
Voordat we de balans opmaken van de 1ste seizoenshelft eerst een verslagje van de laatste drie wedstrijden.

Wedstrijd 9-10-11 waren wedstrijden die gespeeld moesten worden na de wedstrijden tegen de 4 onderste teams. En dit waren 4 makkelijke 4-0 overwinningen waarbij de tegenstander niet eens 50 punten kon maken.

Op donderdag 29 november moest er worden aangetreden tegen Aastad in Almelo. Tijdens het inspelen werden de heren gewaarschuwd om niet te licht over de wedstrijd te gaan denken.

Toch werd er vrij eenvoudig gewonnen. Met 12-19-16-16 kregen de mannen uit Almelo slechts 63 mee

De wedstrijd erna in Denekamp was de nummer 1 tegen de nummer 2 VVA uit Albergen. Ook deze wedstrijd werd redelijk eenvoudig gewonnen met 4-0. Mede dankzij het in grote getale aanwezige publiek werd de wedstrijd met meer beleving gespeeld dan menig andere. Met name de 2de set werd ijzersterk begonnen door een serveserie van Rob Heinink van maar liefst 15 punten. En met 15-0 voorsprong is het makkelijk volleyballen. Setstanden 25-17 25-12 25-17 25-16 (100-62)

De laatste wedstrijd van de 1ste helft werd op een woensdagavond gespeeld in het verre Hellendoorn.

De eerste 2 sets ging zo gemakkelijk dat de laatste 2 set onnodig moeilijk waren. 25-9 en 25-4! En daarna 25-21 en 25-19.

Nu de eerste helft gespeeld is heeft het 2e herenteam slechts 2 verliespunten en die werden ook nog in de 1ste 2 wedstrijden verloren.

Ongeslagen, 2x 3-1 winst en 9 x 4-0 winst. De vraag is nu niet meer of de heren kampioen worden maar wanneer.

Uiteraard genieten ze nu van een welverdiende kerstvakantie en wensen zij alle trouwe fans en volgers een prettige kerst en een sportief maar vooral blessurevrij 2019 toe.

Tot Volgend Jaar.

Donderdag 10 januari 21:00 uur thuis tegen Devoc, waar uit een setje onnodig werd verloren. De heren hebben dus wat goed te maken.