Henk Goor zal ook het seizoen 2017-2018 de hoofdtrainer en coach van het 1e damesteam van ikwilvanmijnautoaf.nl / DeVoKo zijn. Afgelopen vrijdag is hierover een mondelinge overeenkomst bereikt.
Zowel de trainer als het bestuur en de technische commissie zijn tevreden over de huidige samenwerking met de in Borne woonachtige Henk Goor. Henk is erg enthousiast en probeert dit over te brengen op anderen binnen de vereniging. Daarnaast heeft hij grote kennis van zaken en is hij actief met de technische ontwikkeling en organisatie van de vereniging. Denk hierbij aan het DeVoKo Volleybal College en extra trainingen op zondagmiddag voor de jeugd in de breedte sport. Ook Henk is tevreden, hij heeft het naar zijn zin en ziet voldoende uitdagingen om nog een seizoen door te gaan.

Zo zal komend seizoen het DeVoKo Volleybal College weer plaatsvinden en zullen de verenigingstrainers begeleid worden. Het gevoel was meer dan goed bij alle partijen en ikwilvanmijnautoaf.nl / DeVoKo is dan ook trots om Henk als hoofdtrainer te kunnen behouden.

Henk-a“Met Henk Goor hebben we een ambitieuze en ervaren trainer in huis”, aldus voorzitter Inge oude Nijeweme. “Henk is een echte liefhebber, probeert zijn ploegen attractief volleybal te laten spelen en kan van een groep goede spelers een hecht team vormen. We vertrouwen er dan ook op dat we met Henk Goor de ingeslagen weg kunnen voortzetten.” Drie keer per week zal hij met de top divisionist aan de slag blijven gaan. “We wensen Henk verder veel succes en plezier toe bij ikwilvanmijnautoaf.nl / DeVoKo”.