De laatste zaakjes op orde te brengen in ons nieuwe sportcafé

De komende maand zal het nieuwe sportcafé van binnen helemaal gestyled worden. Van het aanbrengen van steenstrips aan de wanden tot het aansluiten van lampen en muziek en natuurlijk de inrichting en de laatste schoonmaakwerkzaamheden. Daarbij wordt de hulp gevraagd van de gebruikers van de sporthal, wij allemaal dus!

Welke werkzaamheden

Er zijn in november nog heel wat dingen die gedaan moeten worden alvorens het sportcafé daadwerkelijk helemaal gereed is. Veel handen maken licht werk, dus help mee! Wat moet er zoal gedaan worden:

  • van 5 tot en met 8 november de muren voorstrijken, zodat daar 9 november steenstrips opgemonteerd kunnen worden. Wie wil helpen met voorstrijken?
  • In de week van 25 november hebben we ook ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds handjes nodig. De werkzaamheden die gedaan moeten worden variëren van schoonmaak, inrichting, lampen aansluiten, muziek/geluid aansluiten tot timmerwerkzaamheden en de laatste zaakjes op orde brengen. Dus kun je een ochtend, middag of avond helpen? Geef het door en we plannen je graag in.
  • In de week van 18 november is nog niet helemaal duidelijk wat er gedaan moet worden, maar ook hier wordt verwacht dat we de nodige hulp nodig zullen hebben. Zodra bekend is welke werkzaamheden gedaan moeten worden, dan laten we dat weten. Maar mocht je in deze week tijd hebben, geef je dan op, zodat we je kunnen benaderen. Alle hulp is welkom!

Samen de schouders eronder

Als we er nou met z’n allen de schouders eronder zetten, dan maken we van ons nieuwe sportcafé een fantastische uitvalsbasis voor menig gezellige uurtjes. Geef je op, ook al denk je dat je niet handig bent of maar een paar uurtjes beschikbaar bent. Alle hulp is welkom en wordt heel erg gewaardeerd. Ook jij bent van grote waarde voor onze club!

Aanmelden

Aanmelden kan via het mailadres van Iwan Bodde, coördinator van alle bouwwerkzaamheden. Stuur een mailtje naar info@boddeadvies.nl. Geef duidelijk aan welke uren / dagen je beschikbaar bent en waarvoor we je hulp kunnen inzetten.

Heel graag tot ziens!

Sportieve groeten,

TiMaX / DeVoKo