In elke regio wordt de regionale beker georganiseerd voor senioren en jeugd. In de beker wordt niveau-overstijgend gespeeld. Dit betekent dat teams tegen andere teams kunnen spelen die op een ander niveau in de regionale competitie spelen. De regionale beker wordt in verschillende ronden gespeeld, met een finaledag aan het eind van het seizoen. De exacte opzet van de regionale beker verschilt per regio. De winnaar van het regio Bekertoernooi (hoogste groep of niveau) mag deelnemen aan het nationale bekertoernooi het daaropvolgende seizoen.

Jongens A

In de Regio oost van de Nevobo zijn Jongens A én Dames 2 van Ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo  inmiddels doorgedrongen tot de halve finale. Beide teams spelen een thuiswedstrijd. JA op woensdag 12 april om 19:30 uur in de sportzaal Kerkeres tegen Ecare Apollo Borne en DS 2 op woensdag 19 april om 20:30 uur in de Dorper Esch tegen WVC Volley uit Wierden. In het bijzonder de prestatie van DS 2 in de beker is tot nu toe uitstekend te noemen. Door hen werden reeds 2 3e Divisie teams uitgeschakeld. Of dit ook lukt tegen de huidige nummer 1 uit de 3e Divisie A is nog even afwachten. Als voorbereiding op deze wedstrijd werd maandag 27 maart een bootcamp gevolgd in het Sterrebos onder leiding van Inge oude Nijeweme. (zie foto’s)
Beide teams hopen op veel ondersteuning van supporters tijdens de halve finale. Op de foto’s het Jongens A team en de dames tijdens hun bootcamp.

Dames 2 Bootcamp

Dames 2 Bootcamp 2