Onze CMV afdeling is op zoek naar een enthousiaste mini-trainer/ster voor nivo 1 om het trainersteam bij de mini’s te komen versterken.
Je maakt dan deel uit van een enthousiast trainersteam bij de mini’s. In nivo 1 worden de eerste beginselen van het volleybal aangeleerd en waar kinderen leren om met veel plezier het volleybal onder de knie te krijgen.
Tijdens de trainingen krijg je ondersteuning van een aantal assistenten (ouders en  oudere jeugdleden). Met het voorbereiden van de training kan hulp worden geboden door het CMV trainersteam. Ook kan ondersteuning worden aangeboden door het volgen van een trainerscursus.
Je hoeft geen lid van de vereniging te zijn of te worden.Het is ook niet echt noodzakelijk om volleybalkennis te hebben, maar wel enthousiasme en het leuk vinden om deze groep beginnende volleyballers training te geven.
De minigroep nivo 1 traint elke vrijdag van 15:00-16:00 in de Dorper Esch.
Mocht je interesse hebben of je wilt meer informatie kun je contact opnemen met Maureen Gortemaker of Amke Blokhuis. Je kunt ook mailen naar cmv@devoko.nl.

Ook voor de Buiten schoolse Opvang (BSO) op dinsdag van 15:30-16:45 wordt nog een trainer/ster gezocht. Bij de BSO groep, die in samenwerking met Nijntje Pluis wordt aangeboden is ‘Kinderen bewegen met veel plezier’ de slogan. De groep bestaat op dit moment uit plm. 20 kinderen in de leeftijd van 4 – 11 jaar. Er is nog plaats voor enkele kinderen.
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Leo Blokhuis. Er kan ook gemaild  worden naar secretariaat@devoko.nl.