Een super geslaagde en gezellige zaterdag voor de meiden van MC4!

MC4 vertrok zaterdag 9 september om 8 uur naar het appeltjestoernooi bij Webton in Hengelo.

Hier moest het team 6 wedstrijden van 2×12 minuten spelen voor de winst in de poule. Het team bestaat uit; Maud, Fleur, Lot, Lieke, Bente, Tess, Feline, Puck en Nikki met coach-trainers Anne en Kelly Nolten.

Bij de eerste wedstrijd tegen de meiden van Twente’05 was het nog even zoeken in de opstelling, maar deze wonnen de meiden met 2 sets. Gaandeweg de ochtend ging het steeds beter en na 4 wedstrijden stonden de meiden bovenaan in de poule! In de pauze werd er al druk gekletst onderling; ‘gaan we dit vasthouden of krijgen we het nog lastig?’. De meiden hadden toen nog 2 wedstrijden tegen Havoc en Webton in het vooruitzicht. Na het winnen van deze 2 wedstrijden moesten de meiden nog een uur in spanning afwachten, want er werden nog een paar wedstrijden in de poule gespeeld. Zouden de 10 gewonnen sets, 1 verloren set en 1 gelijk gespeelde set voldoende zijn om winnaar te worden van de meiden C?

Uiteindelijk kwam rond half 1 de verlossende uitslag… Yes! TiMaX/DeVoKo C4 zijn de winnaars van de MC tijdens dit Appeltjestoernooi!

Na even een paar uurtjes bijkomen deze zaterdag begon om half 4 s’ middags het eerste teamfeestje! Dit was een gezellige boel met leuke activiteiten en vooral veel water! Deze geslaagde dag is een goed begin voor het nieuwe seizoen!

Wat hebben ze het goed gedaan! Wij zijn trots op het gehele team.