Afgelopen vrijdag moest Heren 1 wederom in eigen huis spelen tegen dit keer Vips Bardot H2. De maandag ervoor is er zeer slecht getraind, geen bezieling, geen winnaarsmentaliteit, geen spelvreugde, helemaal niks. Vrijdag was gelukkig alles anders. Marten Jan begon dit keer in de basis en deed dit zeer verdienstelijk, met zijn scherpe serveserie kwam Devoko gelijk op een grote voorsprong waardoor de de eerste set makkelijk gewonnen werd.

Pim begon weer op de spelverdelers positie en deed dit stukken beter dan een week eerder. Goed om ook te vermelden was dat Rens weer voor het eerst bij de wedstrijdselectie zat. De eerste set was dus een makkie. 25-7 De tweede set werden dezelfde 6 het veld ingestuurd. Vips Bardot was een keer zo sterk maar niet sterk genoeg. 25-14.

In de derde set kwam Herman erin voor Wolter. Wederom was Devoko een maat te groot. Vips had domweg niks in te brengen. En Devoko speelde solide, maakte weinig fouten en deed vooral geen rare dingen. 25-12

De vierde set ging Joost naar de kant Pim kwam op zijn plek en Rob ging spelverdelen, tevens kwam Rens erin voor de solide spelende Marten. Het ging allerminst goed. Er werden onnodige fouten gemaakt en Devoko zakte ver weg. Keek steeds tegen een achterstand aan en stond met 14-16
achter. Echter op dat moment kwam het goed. Er werd moeilijker geserveerd, betere punten gemaakt en geen fouten meer gemaakt. Uiteindelijk kwam het goed. 25-19.

Een dikke en duidelijke 4-0 overwinning en dat zonder publiek, hoewel, Dames 8 geloofde het wel na anderhalve set. Vrijdag naar de Lutte om tegen Losser te spelen? Huh? Ja u leest het goed Vrijdag 16 Oktober wederom thuis tegen Rosstars H1. Komt dat zien, onee toch niet #Corona