Op 14 juni 2017 bestaat onze volleybalvereniging alweer 40 jaar!

Het bestuur wil dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan en wil hiervoor een speciale werkgroep in het leven roepen.
Vind jij ook dat dit jubileum niet zomaar voorbij mag gaan, ben je trots op je club en wil je je hiervoor inzetten? Meld je dan aan via secretariaat@devoko.nl. In overleg zal een werkgroep worden samen gesteld die dit jubileum zal gaan voorbereiden. Denk niet van: Dat kan ik niet… Je kunt (veel) meer dan je denkt en je hoeft het (uiteraard) niet alleen te doen.
Is dit niets voor jou? De vereniging is nog op zoek naar veel meer vrijwilligers/kaderleden. Ben je trots op je club en wil je je hiervoor inzetten? ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo is op korte termijn op zoek naar o.a.:
– een voorzitter,
– bestuursleden (2x),
– scheidsrechters,
– trainers,
– commissieleden voor de ActiviteitenCommissie en SponsorCommissie.
Graag nog dit seizoen. Heb je geen ervaring? Geen probleem. Denk niet van: Dat kan ik niet… Je kunt (veel) meer dan je denkt en je hoeft het (uiteraard) niet alleen te doen.
Als vrijwilliger/kaderlid heb je invloed op het beleid van de vereniging. Het feit dat je vrijwilliger/kaderlid bent is goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Het vergaren van (andere) kennis begint al bij aanmelding of het inwinnen van meer informatie! Je leert bij. Deuren die anders gesloten blijven, gaan voor je open. Je verrijkt niet alleen de samenleving maar ook jezelf. Dat is toch schitterend?
(En bij sollicitaties staat het goed op je CV.)
Met name dames worden verzocht te reageren omdat de vereniging voor 83% bestaat uit vrouwelijke leden. Dit staat in schril contrast met de verhouding van de huidige kaderleden/vrijwilligers. Ook ouders van de jeugdleden worden hierbij opgeroepen om te reageren
Wil je wel? Ben je nieuwsgierig? Heb je nog vragen? Wil je meer informatie? Neem contact met het secretariaat via secretariaat@devoko.nl.