Bij binnenkomst in de sporthal was het zaterdag 12 januari 2019 al een feestje. Alle mini teams tezamen met hun vader of moeder waren origineel verkleed gekomen naar het ouder-kind-toernooi van TiMaX-DeVoKo. En het was een feestje! De wedstrijdjes van 10 minuten werden telkens juichend afgesloten, alle teams waren winnaars leek het wel. Aan sportiviteit geen gebrek en aan enthousiasme al helemaal niet.

Het één na het ander origineel uitgedoste team liep voorbij om te strijden naar de winst. We zagen de bakkers die als slogan hadden ‘wie bakt d’r niks van’, maar ook liepen er meisjes met prachtige ballonnen rond hun middel met als thema: ‘wij houden de ballen wel hoog’. Daarnaast zagen we kampioentjes, chirurgen, nerds, Picasso’s  en nog veel meer fantastisch verklede teams. Het was geweldig om te zien!

De ochtend werd onder de bezielende leiding van het duo met de ‘Dikk’n Balg’ geweldig aan elkaar gepraat, gecoördineerd en gejureerd! Na afloop van de wedstrijden was de prijsuitreiking voor de best verklede teams en werden de kampioenen van het eerste halfjaar gehuldigd. Het was een feestje dat door menigeen  nog even voortgezet werd in ons Sportcafé! Dank aan iedereen die zijn of haar bijdrage hierin heeft geleverd. Hieronder een paar foto’s van deze gezellige volleybal ochtend.