Wat was het weer een feestje! Het mini-kamp van nivo 4, 5 en 6! Zaterdag 22 juni was het dan zover. Met 52 meiden op de fiets naar Boerderij Zanderink in Beuningen. Het weer was prachtig en de meiden hadden er allemaal enorm veel zin aan! Voor een aantal jonge meiden was het best even spannend, maar na de eerste spelletjes was daar ook niets meer van te merken.

 

Het was een geweldig programma met in de ochtend gezellige spelletjes, ’s middags naar het Lutterzand en een wedstrijd zandsculpturen bouwen. Nou, we hebben heel veel prachtige creaties gezien. Van zeemeerminnen tot grote vissen en van heuse watervallen tot bloemrijke grachten. Ook werd er bij Florilympha nog even leuk midgetgolf gespeeld. Bij terugkomst nog even chillen en toen kon de barbecue aan. De meiden hadden honger en hebben gesmuld van al het lekkers! En ’s avonds, ja hoe kon het ook anders … casino! Nou, we hebben heel wat enthousiaste en fanatieke meiden gezien! Grof geld kon er verdiend worden dat na afloop bij de veiling kon worden ingezet. Na een spannend ‘moordtochtje’ door het donkere bos waren de meiden moe en hebben allemaal heerlijk geslapen op hun eigen luchtbedje.

 

De volgende ochtend zaten we met z’n allen alweer om 7.45 uur aan een heerlijk ontbijt buiten in het zonnetje. Toen alles was ingepakt werd er uiteraard nog even het bekend stratego gespeeld en waren de meiden klaar om weer naar huis te gaan. Wij vonden het een fantastisch kamp, dank je wel lieve meiden voor jullie enthousiasme en gezelligheid!