TiMaX / DeVoKo Heren 1 heeft zijn eerste 4 punten door met 3-1 medepromovendus Krekkers H1 in eigen huis te verslaan. Vorige week vrijdag ging de eerste wedstrijd van het seizoen niet door ivm vele verkoudheid gevallen bij de tegenstander. Deze vrijdag mocht DeVoKo H1 dus voor het eerst in de promotieklasse aantreden.

De eerste set werd begonnen met Pim op de spelverdelersplek en Joost in zijn diagonaal, op mid werd er begonnen met Arie en Herman en de op de buitenkant was er plaats voor Jeroen en Hans. Iedereen had er zin in, maar dat was niet te zien. Krekkers een solide ploeg die weinig fouten maakte, zorgde voor veel chaos aan de kant van DeVoKo. Er was weinig enthousiasme en vechtlust waardoor Heren 1 gelijk tegen een achterstand aan liep. Die achterstand werd langzaam steeds groter maar op het eind van de set steeds kleiner waardoor er helaas nipt verloren werd met 21-25.

De 2de set werden er wat omzettingen gedaan, Joost ging naar de buitenkant ten koste van Jeroen en Pim ging op zijn plaats naar de diagonaal, hierdoor kwam Rob op de spelverdelerspositie. Dit resulteerde in de tweede set gelijk vanaf de eerste opslag op een voorsprong die ook niet meer weggegeven werd. 25-20

In de derde set verving Wolter Arie op mid en voor de rest bleef het staan. De druk werd erop gezet door met name de serve maar ook door aanvalscombinaties. Met beter spel werd het een duidelijke overwinning 25-19

In de vierde set kwam Jeroen er weer in voor Hans en Stef voor Joost. Ook Arie werd er weer ingewisseld ten koste van Herman. Wederom werd er vanaf het begin een voorsprong genomen die niet meer weggegeven werd. Echter op het eind van de set met een voorsprong van 22-17 werd het nog even spannend tot 23-22. Waarna Jeroen het vakkundig afmaakte tot 25-23.

Een 3-1 winst betekende 4 punten, aankomende vrijdag speelt Heren 1 wederom thuis, dit keer tegen Vips Bardot H2. Reserveer tijdig uw plek, tot dan!