Voor de meiden C die geselecteerd waren voor de open club was het afgelopen week een drukke week.

Op 27 December vlak na Kerst werd er afgereisd naar Apeldoorn voor het 3-daagse toernooi aldaar. Drie dagen wedstrijden spelen ter voorbereiding op de Open Club.
Er was één C poule doordat er wat afzeggingen waren en er werd een dubbele competitie gespeeld. Eigenlijk zaten in de deze poule alleen maar teams met een hoog niveau, Dynamo Apeldoorn, RTC Nijmegen, Dynamo Tubbergen en Emmen ’95.
De eerste dag werd goed begonnen, 2-0 winst op Dynamo Apeldoorn, gelijk tegen Nijmegen. Helaas sloeg de vermoeidheid een beetje toe, Dynamo Tubbergen en Emmen waren te sterk.
De tweede dag was er echter een uitstekend herstel, winst op opnieuw Dynamo Apeldoorn, winst op Nijmegen en twee gelijke spelen tegen Dynamo Tubbergen en Emmen. Vooral de laatste set tegen Emmen was memorabel, 19-12 achter en uiteindelijk 25-20 winst.

Door al deze uitslagen moest het team onder leiding van Berto Nijmeijer en Merle Roetenberg in de kruisfinale weer tegen Emmen, de teams waren namelijk de nummer 2 en 3 van de poule. Helaas werd deze wedstrijd met 2-0 verloren, Emmen’95 was net iets te sterk. Hierdoor moest de laatste wedstrijd gespeeld worden tegen Nijmegen voor plek 3 of 4. Deze wedstrijd werd gelukkig met 2-0 gemakkelijk gewonnen zodat het team toch nog met een beker naar huis ging.