Het Digitaal Wedstrijd Formulier is de modernste manier van het registreren van wedstrijden in de Nederlandse volleybalcompetitie. De Nevobo hoopt dan ook dat vele verenigingen gebruik zullen maken van deze  unieke mogelijkheid en daarmee de kans om vrijwilligers binnen de vereniging en de organisatie te helpen met hun taken.

Met behulp van het Digitaal Wedstrijd Formulier zijn alle wedstrijdgegevens en uitslagen snel up-to-date en worden er vele kansen voor de toekomst gecreëerd.

Ook onze vereniging zal hier binnenkort mee gaan beginnen. De laatste test zijn inmiddels uitgevoerd. Het bereik in de  sporthal is dankzij de medewerking van de sporthalbeheerder inmiddels optimaal. Na de herfstvakantie zullen we hier dan ook mee gaan beginnen.

Meer informatie, waaronder een demo versie,  is te vinden op de site van de Nevobo: http://www.volleybal.nl/competitie/naslag/digitaal-wedstrijd-formulier  of klik HIER.

Een uitgebreide demo video vind je op You Tube of klik HIER of (nog duidelijker) de instructievideo van de studentenvereniging Hajraa op You tube: https://www.youtube.com/watch?v=VipKiGkJ26k of klik HIER

Probeer de demoversies eens! De kans dat jij, als zaalwacht, aanvoerder of scheidsrechter, er binnenkort mee moet werken is erg groot!