DeVoKo Vuurwerk Denekamp is de Pro-line Vuurwerk Specialist uit Denekamp. De vol-lvuurwerk-1eybalvereniging gaat dit jaar voor een knallend uiteinde van 2016 en begin van 2017.
Zij zijn uw leverancier voor siervuurwerk, knalvuurwerk, kindervuurwerk, 500 grams potten, flowerbeds, vuurpijlen, vuurwerkpakketten en diverse kleine vuurwerkartikelen.

De afgelopen dagen is een vuurwerkfolder verspreid in het verzorgingsgebied. In deze folder wordt het hele assortiment gepresenteerd wat ook online besteld kan worden. Hiervoor is de speciale website www.denekamp.bestelvuurwerk.nl beschikbaar. Op deze site kan men zich aanmelden voor een nieuwsbrief om als eerste de beste aanbiedingen en speciale acties te ontvangen.

Het verzorgingsgebied is Denekamp, Nordhorn, Noord Deurningen, Lattrop, Berghum, Mekkelhorst, Beuningen, De Poppe, De Lutte, Luttermolen, Oldenzaal, De Essen, Rossum, Volthe, en Tilligte.

De laatste 3 dagen van het jaar gaan leden van de vereniging vuurwerk verkopen vanuit het pand van Westerik aan de Nordhornsestraat 14 (waar tot vorig jaar Dierenspeciaalzaak Herbert Steenbeeke gevestigd was).  Donderdag 29 december en vrijdag 30 december is de winkel geopend van 8:00 uur tot 21:00 uur. Zaterdag 31 december van 8:00 uur tot 17:00 uur.
Het vuurwerk dat besteld is in de voorverkoop en per internet kan dan worden opgehaald. Vanzelfsprekend kan deze laatste dagen van het jaar los vuurwerk gekocht worden. Betaling is mogelijk a contact of met de pinautomaat.

De voorverkoop begint op al a.s. zaterdag 10 december en is ook nog op de zaterdagen  17 en 24 December. Telkens van 10.00 uur tot 15.00 uur.

De Vuurwerkgroep DeVoKo hoopt op een enorm succes bij het verkooppunt.  Bij elke aankoop wordt de vereniging ondersteunt en de clubkas te versterkt.