devoko_volleybal_college_balAanstaande zondag gaat, van 13:00 uur – 15:00 uur, het DeVoKo Volleybal College weer aan de slag. Dit keer staat er iets speciaals op het programma.
Er wordt namelijk gemeten. Dat is niet nieuw. De voeten worden gemeten. Voeten zijn immers letterlijk en figuurlijk de basis van je lichaam. Juist in de leeftijdsperiode van de deelneemsters is er sprake van een sterke groei van het lichaam en zijn de voeten een belangrijke informatiebron.
De organisatie van het Devoko Volleybal College vindt het belangrijk om aan preventie te doen om blessures in de toekomst te voorkomen.
De voeten als basis hebben invloed op de gewrichten (enkels, knieën en heup) en op de rug en de ruggenwervel. Schoenen zijn het verlengde van de voeten en goed schoeisel is in sport erg belangrijk. Naast demping is ook de voeten stand erg belangrijk.

Erik Golbach van Golbach Sports uit Losser komt met zijn apparatuur om de voeten te bekijken en zo nodig adviezen te geven voor aanpassingen in schoeisel of doorverwijs naar een medisch professional zoals bijv. een podoloog.
Hij verbindt een ACTIE aan deze meting. Iedereen kan 20% KORTING krijgen op al het te leveren sportschoeisel.

Mogelijk willen ook ouders en trainers aanwezig zijn, ze zijn van harte welkom.

Golbach Sport