Op vrijdagmiddag 18 december jl. is het eerste ikwilvanmijnautoaf.nl/Devoko ouder-kind-toernooi gehouden voor alle mini’s én natuurlijk hun ouders. Ondanks de vele kerstborrels die ouders hadden was er een hele grote opkomst!
De miniteams speeldouder-kind-toernooi2en de wedstrijden tegen verschillende ouder teams. De ouderteams waren samengesteld, gelijk aan het team van de mini’s. Natuurlijk moesten de ouders zich aanpassen aan de spelregels van de verschillende nivo’s. Bij nivo 1 en 2 konden de ouders het nog bijbenen, maar vanaf nivo 4 werd er echt gestreden om de punten.
Bij nivo 6 werd er door ouders vaak geprobeerd om een blok te zetten of om anders maar te voorkomen dat de mini’s zouden scoren. Maar de mini’s bleven voornamelijk aan de goede kant van de score.

Alle mini’s werden na afloop getrakteerd op heerlijke kerstchocolade. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Dit is een toernooi wat, gezien de grote opkomst en de enthousiaste reacties, zeker een blijvertje moet worden!

ouder-kind-toernooi