TiMaX/DeVoKo wil graag alle kinderen van Denekamp enthousiast maken om te gaan volleyballen. Volleybal is een fantastische sport, goed voor je lichaam, maar ook heel goed om samen te doen. Een echte teamsport waar je veel sportief plezier zult beleven.

 

Onze vereniging kent ruim 200 jeugdleden, maar wil dit aantal graag verhogen. Wij weten zelf hoe leuk het is om te volleyballen met elkaar. Dit willen we ook alle andere kinderen van Denekamp laten zien. Daarom hebben we samen met Nevobo en Johan Strokap clinics opgezet. In overleg met de basisscholen van Denekamp worden deze clinics tijdens de reguliere gymlessen op de scholen gegeven aan de groepen 4 tot en met 8.

 

De eerste clinics zijn reeds gegeven en de kinderen reageren heel enthousiast. Inmiddels hebben zich al meerdere kinderen aangemeld om proeftrainingen mee te gaan doen. Ben jij ook sportief en wil jij ook graag weten of volleybal een sport voor jou is? Geef je op via leden@devoko.nl en train eens mee. Vind je het leuker om met een vriendje of vriendinnetje te komen? Dat kan natuurlijk ook. Samen volleyballen, dat is leuk!