De meiden van devoko konden 19-12-2015 kampioen worden van de hoofdklasse C. De meiden moesten met 4-0 winnen van Pollux C1 ( dit team stond onderaan).

Dit jaar is dit team samengesteld uit een mengeling van C1, C2, C4 en C5. Lonne zat vorig jaar in C1 en is gebleven en is aanvoerder geworden van dit team. Femke deed vorig jaar al soms mee en kwam samen met Lise,Jade, Anne, Judith en Mirthe van de C2. Joanne kwam over van het jonge C5 team en kwam als mini meisje al bij onze C1. Bernice heeft een jaar in C4 gespeeld en kwam ons team ook versterken.

We wonnen in het begin alle wedstrijden en verloren alleen in Tubbergen tegen Dynamo. Vorige week was de belangrijke 4-0 winst op VCV en dan konden we het gisteren afmaken. De wedstrijd was al snel duidelijk dat Devoko stukken beter was dan Pollux en won de wedstrijd erg dik met 4-0. Alle sets onder de 10 zei voldoende. De meiden hebben het geweldig gedaan en gaan zich klaar maken voor de NOJK en daarna de topklasse. Als trainer ben ik super trots op deze meiden groep en ik denk dat devoko nog veel van deze meiden gaat horen. Ik wil Damir ook bedanken voor alle wedstrijden coachen!! Hopelijk zien we jullie allemaal weer in de Topklasse en gaan we genieten van 10 mooie wedstrijden!!

Verslag gemaakt door: Trainer Johan Strokap