Alle ingrediënten voor een goede wedstrijd waren aanwezig, enthousiasme, een volle tribune, muziek en natuurlijk 2 fanatieke teams. Vanaf punt 1 lag bij ons (DeVoKo) de serve-druk erg hoog. We kregen als opdracht mee om niet op de libero te serveren en voerden deze opdracht goed uit. Gedurende de hele set bleven we op een voorsprong staan en gaven Dynamo weinig kansen. De eerste set eindigde in 25-14 voor DeVoKo.

Maar toen … in de tweede set waren we niet scherp genoeg. Dynamo pakte vanaf het begin een voorsprong, het was voor ons moeilijk om bij te blijven. Het scoren werd lastiger en we maakten zelf meer fouten. De puntentelling liep gelijk op, telkens was het Dynamo die de voorsprong bleef houden. Het was een strijd tussen beide teams om zo veel mogelijk punten te scoren. De spanning was inmiddels hoger dan het plafond van sporthal Dorper Esch. Toch wisten wij aan het langste eind te trekken, we wonnen de tweede set met 27-25.

In de derde set moest er toch echt iets gebeuren om de spanning niet weer zo hoog op te laten lopen. Weer begon Dynamo met een sterke voorsprong. Ook in deze set was het scoren weer lastig. Ballen werden niet afgemaakt dus daar kwam de spanning weer om de hoek kijken. We probeerden de rust te bewaren en onze hoofden koel te houden. De set eindigde in 28-26 voor ons en weg was de spanning!

In set vier was het heel erg duidelijk dat we eindelijk ons eigen spel konden gaan spelen omdat de spanning er af was. De hoge serve-druk was weer aanwezig en ballen werden op tactische wijze gescoord. We hielden dit gedurende de hele set vast en gaven Dynamo geen kans. De eindstand was 25-9.

We kijken terug op een mooie wedstrijd met een 4-0 winst maar blijven natuurlijk fanatiek door trainen! Aanstaande zaterdag spelen we om 14:30 uur tegen Set-up DS3 in Ootmarsum, ook hier gaan we proberen zo veel mogelijk punten te pakken. We kunnen al het publiek en enthousiasme gebruiken dus zien we jullie daar?